Nesze!szer

Nőnapra nyerj Triumph alakformáló fehérneműt a Neszétől!

2012. március 08.

 

 

Egész egyszerűen gyönyörűek az új Shape Sensation kollekció darabjai a Triumph idei tavaszi-nyári kínálatában. Nem csak formálnak, de olyan darabok is vannak benne, amelyek a narancsbőr ellen is küzdenek. (Tényleg, brutál jó!) A Cool Sensation família és a Diamond tagjai is olyan anyagokból készültek, amelyek elvezetik a nedvességet, így a bőr száraz marad. Egész elképesztő, milyen újdonságokat vezettek be a Triumph-nál idén, még sosem volt ennyire bátor a fehérnemű felhozataluk. Akkora segítséget adnak nekünk ezek a darabok, amelyekkel bátran megmutathatjuk magunkat országnak és világnak. Ott takarnak és formálnak, ahol arra szükség van. Hurkát tüntetnek el, popsit emelnek, idomokra hívja fel a figyelmet a body, a csipke hűsítő anyagból készül, és vannak varrás nélküi darabok is, amelyek láthatatlanok, ha felveszed a ruha alá. (Ez utóbbi nekünk örök paránk, amikor csíkok látszanak a pólón és nem ceruzával rajzoltuk azt...) A magasított derekú fűzőnadrág pedig olyan derakat csinál, hogy a darazsak sírva kérik a receptjét.

 

Tényleg érdemes ellátogatni egy Triumph szaküzletbe, mert a 2012-es tavasz-nyár az érzéki alakformálásról szól és akkor a push-up melltartókról szót sem ejtettünk. (Szerintünk látod a képeken, hogy elég csábító kis éjféli csapdák ezek...) Az a gyönyörű pinkes csudiság a felső képen pedig a Stylish Sensation bodydressz nevet viseli, levehető pántos és úgy áll az emberen, mintha ráöntötték volna. Mi, amikor először felpróbáltuk, akkorát néztünk, hogy csak na. Mintha plasztikai sebésznél jártunk volna egy szempillantás alatt. A bomba alak garantált, a narancsbőr ellen pedig a Sleek Sensation nevű nadrággal küzdhetsz, ne hagyd ki! Köszi Triumph, azt kell mondjuk. 

Ééééés most van egy játékunk, mert szeretnénk Nőnapra meglepni egy Nesze olvasót!

Nyerd meg a felső képen látható csodás Stylish Sensation bodydresszt, melynek értéke: 14 299 Ft! Nincs más teendőd, mint megosztani ezt a postot és válaszolni a kérdésünkre.

Mi a nyeremény Triumph fehérnemű neve, amelyet a fenti fotón látsz? A válaszodat küldjed ide: neszejatek@gmail.com 

Boldog Nőnapot csajok! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr284297369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agomama · http://agomama.blogspot.com 2012.03.11. 19:14:12

Nagyon csinos lesz benne, aki megnyeri!
Boldog Nőnapot kívánok mindenkinek!
Mosolygósat:
Ambrus Ágnes
süti beállítások módosítása