Nesze!szer

Amerikából jöttem - LC a monogramom

2012. március 07.

 

 

 

Lauren Conrad nem igazán ismert itthon. Igaz, a Viva nap mint nap vetíti az ő életéről szóló valóságshowt, a The Hillst (aminek egyébként már két éve vége). Magyar magazin címlapjára azonban csak egyszer került (Shape, 2010. június-július). Pedig a 26 éves divattervezőről lehetne mit írni, ami nem csak a bulvárra éhezőknek lenne izgalmas. Mert a lány követendő példa.

LC - ahogy a barátai hívják - kimondottan kerüli a botrányokat és a The Hills vége óta magánélete is van. A kaliforniai lány nem várta meg, amíg eltűnik a süllyesztőben, inkább igyekezett megvalósítani az álmait. Amellett, hogy piacra dobta saját divatmárkáját, írni kezdett és megjelentette saját regényét (L.A. Candy), amelynek idén áprilisban már a negyedik része jelenik meg Amerikában. (A könyv első része egyébként itthon is megvásárolható a Libriben.) Emellett, hivatalos rajongói oldalán naprakész beauty, divat és életmód tanácsokkal látja el az arra kíváncsiakat. De írt ő egy stílus tanácsadó könyvet is (Style), hiszen a divat a gyengéje. Laurennek remek érzéke van a ruhákhoz, ami saját stílusán is látszik - egyszerű, de mégis hihetetlenül nőies. A Kohl's amerikai áruház fel is kérte őt 2009-ben, hogy tervezzen nekik a nevével fémjelzett ruhákat. Azóta szezonról-szezonra debütálnak a megfizethető LC Lauren Conrad for Kohl's ruhadarabok. Most meg is mutatnánk a tavaszi kollekciót, amelyben dominálnak a pasztell színek, a virágok, a finom anyagok, a csőfarmerok, a platform szandálok és a nagy napszemüvegek. De nem hiányozhat az a bizonyos LBD (Little Black Dress), vagyis a kis fekete sem. Mi szívesen öltöznénk kaliforniai lánynak tavasszal - és nyáron is!

Nesze!Dia

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr54290790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása