Nesze!szer

Legyél eredeti nő!

2012. március 01.

 

 

Ez jó - ez volt tegnap este a meglátásunk, amikor először kibontottuk a dobozt, aztán pedig magunkra fújtuk. Aztán azt vettük észre, hogy szagolgatjuk a kezünket, mint valami kedves kis kutyi a gazdáját. Ja, az s. Oliver újdonságáról beszélünk éppen! Szóval, az illat marketingje azt mondja, hogy ez az Original azoknak készült, akik ismerik a szabályokat, de a saját elveik alapján élnek és mindig hűek maradnak önmagukhoz. Ez cool szerintünk, mint tétel, hisz a legfontosabb mindig a hűség önmagunkhoz. Azoknak alkották az Originalt, akik nem színlelnek azért, hogy megfeleljenek másoknak. Oké, ezt bírjuk, már az olyan embereket, akiknek van stílusuk és ez nem az, hogy beálljanak a sorba. Hanem hitelesek, fesztelenek és spontánok - amilyen maga az élet. Tehát egy illat azoknak, akik nem megússzák az életüket, hanem élvezik. J

ó, akkor az üzenet helyett az illatról beszéljünk. Elvileg gyümölcsösnek és frissnek írják, de nekünk inkább kicsit virágos. Alma, barack és bergamot, rózsa és liliom, hogy a nőiesség oltárán is áldozzunk. Vanília és ámbra is lakik benne, hogy az érzékiség se maradjon ki a kompozícióból. Nekünk nagyon tetszik. Igaz, annyira nem tartós, mert reggelre a kezünkön már nyoma sem volt az illatnak, az előző nap vásárolt jácint a lakásban minden mást elnyomott. De jól eltalált, finom szag, az üveg meg a régi kölnis üvegcsékre emlékeztet. Van belőle férfi változat is, ám arról nincsen véleményünk Ahogy egy barátnőnk szokott fogalmazni: egy tehetséges fiatalemberen jó csak megtapasztalni egy illatot. Az pedig épp nem volt öt perces időn belül a neszeszerünkben. A DM-ben és a Müllerben keresd az újdonságot, de csak akkor, ha van merszed élvezni az életet! 

s. Oliver Original EdT 30 ml - 6 990 Ft

 


 

 

  

 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr424256715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása