Nesze!szer

Liv Tyler dalban mondja el

2012. február 18.

 

 

Nem, nem hallottuk a hangját eddig. Még sosem énekelt egy filmben sem, dacára a kedves papának. (9 volt, amikor megtudta, hogy az igazi apja Steven Tyler). A 35 éves színésznő az új Givenchy reklámban énekli, hogy kellesz neki az éjjel.... Azt nyilatkozta, először félve vitte haza a nótátm megmutatni szüleinek és testvéreinek... de gyerekként az gondolta, miután mindenki muzsikus a családban, ő is az lesz. Végül a modellkedést és a színésznőséget választotta a legendás szépség, Paulina Porizkova rábeszélésére. Na, hogy tetszik Liv előadásában az INXS klasszikusa? A Very Irrésistible Givenchy Electric Rose parfüm ezzel azért egy hangos reklámot kapott...

 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr314129796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

boozoo 2012.02.18. 23:22:54

Az eredeti természetesen jobb. Aztán meg így elmadonnásítani/elqrvítani ezt a lopott szépséget, nagy kár.
Persze élni kell valamiből. Ámen.

Almaleves · http://almaleves.blog.hu 2012.02.19. 05:31:20

Régen ez a csajszi tetszetős volt, ebben a klipben meg egy vadmacska kinézetű egyénre maszkolt izé.
Nulla energia jön át a csajból, mintha egy karneváli maszk elhatározta volna, hogy énekelni kezd.
Hiába vették a zenei alapokat túlzottan erőteljesre, Liv torzított hangja így is semmitmondó és halovány. Az egész szám egy kényszeredett erőlködés.
süti beállítások módosítása