Nesze!szer

Házasodunk, házasodunk? Nyerjél az igennel!

2012. február 14.

 

 

Készen állsz, hogy Te legyél 2012 legszexibb menyasszonya/vőlegénye?

 

A Speed fitness csapata úgy gondolta, hogy Valentin nap alkalmából nincs is szebb ajándék az idén házasulandó pároknak, mint egy lehetőség arra, hogy ők legyenek 2012 legszexibb párja. Ezért kiírtak egy átalakító pályázatot, melynek célja, hogy formába hozzanak Titeket életetek legszebb napjára! Amit ajánlanak: állapotfelmérés, dietetikai tanácsadás, személyre szabott étrend, profi személyi edzés a főváros legelismertebb Speedfitness edzőinél heti 2 alkalommal! Valamint komplex esküvői árajánlat a Valóra Vált Álom esküvőszervező cég jóvoltából!

Hogyan tehettek szert erre a kivételes lehetőségre? Küldjétek el fényképes motivációs leveleteket az alomeskuvo@speedfitness.com-ra, mely tartalazza a neveteket, lakóhelyeteket, telefonszámotokat, email címeteket, esküvőtök tervezett  időpontját és meggyőző érveket azzal kapcsolatban, hogy miért Titeket válasszanak Beküldési határidő: 2012. 02. 21, további infók ITT.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr94101701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása