Nesze!szer

Clinique boldogság tavaszra!

2012. február 07.

 

 

A tavaszi szél még nem árasztja a vizet, de mi már rámentünk az idei illatokra. Vidám szagot fogtunk! A Happy család tagja ő, de már az üvege olyan egyszerű, de közben különleges. A virágok hátul átlátszanak elöl, hogy végtelenül furán fogalmazzunk, de szerintünk érted a kép alapján is. A frézia és a mimóza adja a jóságot az eredeti Happy óta, de ez egy sokkal frissebb kiadás, idén számunkra igen tetszetős ruhában. Márciusból találod meg a virágosságot, de csak a Clinique üzletekben - limitált persze. Résen kell lenni, ha erre az extra boldogságra vágysz!

Clinique Happy in Bloom 50 ml - 15 100 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr144072849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.02.08. 15:08:47

Én a "sima", virágtalan Happy-t használom és imádom. De épp kifogyóban van:( Lehet, hogy tavaszra én is a virágosra váltok:)
süti beállítások módosítása