Nesze!szer

Hó kis hétvége - ezt megnyerheted!

2012. február 03.

 

Nyakunkon a hideg, a hó és a hétvége. Megy a csujogatás és a jujogatás. De rajtunk nem fognak ki, senki kedvéért nem érezzük rosszul magunkat! Szerintünk jó kis időszak lesz ez és kész! Neked mi a terved? Kimész hógolyózni, szánkózni, korizni - esetleg otthon olvasol vagy felteszel egy pakolást? Gondoltuk, ha megosztod velünk, mi is a programod a hóban, fagyban - mi megjutalmazunk. Indulhat a játék? 

30 esztendős idén a világ egyik legismertebb szépítőszere, az Estée Lauder Advanced Night Repair terméke. Ez volt az első regenerálókészítmény a piacon. Aki használja, az tudja, hogy nem véletlenül legendás, hisz igazán hatásos. A Lauder kutatói évről-évre folyamatosan fejlesztették a legújabb kutatások alapján. És nem hiába! Most az ünnepi alkalomra még szebb ruhát is kapott a Night Repair, ez látható is a képen. A csudiság lényege, hogy folytonos és összehangolt regenerálása révén idővel jelentősen enyhülnek az öregedés látható jelei. Ugye, mivel a bőrsejtjeink éjszaka regenerálódnak legjobban - ilyenkor vetjük be. Csökkennek a ráncok, a kiszáradás is eltűnik és az esetleges elszíneződések is. A környezeti károsodás okozta problémákat is enyhíti, akár a füst és napozás okozta kellemetlenségeket is az arcon, de még az érzelmi stressz csúnyaságait is. És utána megteremti a bőr természetes védekezéséhez és regenerálódásához ideális környezetet. A kedvencünk a Choronolux technológia, amely szintén ehhez a termékhez fűződik, hisz ez segíti az úgynevezett óragénjeink pontos működését! Ilyen hideg időben pedig még fontosabb az, hogy jósággal ápold a bőrödet, engedd regenerálódni! Nagyon pici is elég belőle, akár fél vagy egy évig is kitarthat egy üvegcse tartalma. Amit most megnyerhetsz tőlünk, az egy 30 ml-es Advanced Night Repair! Kisimít és valóban hatásos, szeretni fogod, meg persze az arcod is! 

17 100 Ft egyébként az ára!

Mi a teendőd? Osszad meg ezt a postot először is. Utána készíts egy képet arról, mitől volt hó, vagyis szép a hétvégéd. (A jó ízlés határain belül természetesen és neked nem kell szerepelned a képen, ha nem szeretnéd!). Utána gyűjtsed facebookos oldalunkon a lájkolókat. Ha a te fotódat kedvelik a legtöbben, hát, úgy tiéd ez az Estée Lauder csoda! Hétfőn zárul a játék. Hó kis hétvégét nektek! 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr594059866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agomama · http://agomama.blogspot.com 2012.02.04. 08:39:37

Hóhelyzet - ne mozduljunk ki otthonról!

Szombaton borult lesz az ég, és sokfelé (fokozatosan az ÉNy-i tájakon is) számíthatunk havazásra. Az ország nagy részén jelentős mennyiségű hó hullhat. Tovább erősödik az É-i, ÉK-i szél, mely főleg a Tiszántúlon komoly, akár méteres hótorlaszokat emelhet. Főleg a K-i és a D-i megyékben csak az induljon útnak, akinek muszáj és akinél van hólánc. Rendkívül rosszak lesznek a közlekedés feltételei. Délután mindössze -15 és -7 fok között alakulhat a hőmérséklet, mely az erős szélben még zordabbnak tűnik majd, nagyon hideg lesz, aki teheti, ne mozduljon ki otthonról!

Azért mindenkinek legyen szép a napja!
süti beállítások módosítása