Nesze!szer

Estée Lauder öregedésgátló csoda

2012. január 31.

 

 

Aki nem hisz a csodákban, az a környékére se menjen ennek a készítménynek. Luxus öregedésgátlás, nekünk, európai nőknek. Jóságos, hogy rámentek a mi speckónkra. Szokás szerint ennél a krémél is illata volt először a legfontosabb számunkra. Hiába, a jó orr nem mindig áldás, sok készítmény bukott már meg a boltokban a kosárba helyezés előtt az első szippantás után. Viszont ebben az esetben igen jó, hogy beleütöttük az orrunkat, mert komoly alkotásra leltünk. Fejjegyében mandarin és bergamot, szívjegyében tearózsa, jázmin és ibolya, az alapban pedig vetiver, szantál és szerelmünk, a vanília található. (Fura, hogy a parfümöknél szoktunk ilyeneket írni, ugye?!) Olyan selymesen finomságos, de erre csak azután jöttünk rá, hogy totál beleszerettünk a gyönyörű tégelybe. A szemet is szépíti, nem csak az arcot, a fürdőszoba éke lehet. 

Megkíséreljük röviden leírni, hogy mit is tud ez az új bőröregedésgátló arácpoló. Azáltal, hogy újraaktiválja a bőr természetes önmegfiatalító képességét, a Revitalizing Supreme Global Anti-aging Creme felméri a bőr változó igényeit és reagál azokra. (Rendi, nem?!) A tudomány vívmányait alkalmazva tápanyagokat és nedvességet juttat a bőr felszíne alá, így késlelteti az öregedés jeleinek megjelenését. A nemzetközileg 10 szabadalommal védett krém az Estée Lauder új IntuiGen tm technológiájával revitalizálja a bőrt. A természet által ihletett hatékony technológia belülről újítja meg a bőrünket, serketni az Nrf2 termelődését, mely főkapcsolóként különböző öregedéstágló folyamatokat indít el a belsejében. A forradalmi összetétel korszerű SIRT-1 technológiát is alkalmaz, mely azáltal fiatalítja meg a bőrt, hogy több időt biztosít a sejteknek a természetes regenerálódásra. Egy hatékony nedvességmegőrző réteget erősítő keverék, a hatékony antioxidánsok és anti-irritánsok emellett nedvességgel és tápanyagokkal látják el a bőrt, hogy ellenállóbbá váljon az öregedés jeleinek megjelenése ellen. A bőr tömörebbé válik, új életre kel, te pedig fiatalodsz. Feszesebbek lesznek a vonások, és már első felkenéskor simábbnak érzed az arcodat. 

Tényleg kihagyhatatlan csoda annak, aki fogékony harminc felett az új termékekre és meg is engedheti magának. A bevezetés előtt a tesztek eredményei is szinte kiverték a csillagos eget. Nálunk is, itthon, pedig kis csoportnak tudnánk nevezni magunkat. Ha véletlenül megkérdezné az emberetek, mit szeretnétek Valentin-napra, hát, ezt bátran kérjétek, bár lehet, hogy féltékenység lesz az új szerelemből. Akinek lehetősége van rá, tényleg próbálja ki, megtelik tőle az arc, tömörebbé válik az egész, legális varázslat esik meg a használójával! Nekünk ez egy, az utóbbi idők legszenzációsabb felfedezései közül! Na jó, meg külön szeretjük ezeket a krémeket azért is, mert Estée Lauder magyar volt. 

Estée Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Creme 50 ml - 23 200 Ft, 30 ml - 16 100 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr664037217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása