Nesze!szer

Reggeli Nesze

2012. január 22.

 

 

Ma betipegtünk a Sárkány évébe. A kínaiak igen szeretik ezt esztendő, jó intenzív egy időszak áll előttünk. A Nyúl kicsit nyugisabb, vontatottabb volt, így ennek most örülünk. Sokak életében nagy lehetőségeket hozhat tűzokádó barátunk, tehát okos dolog, ha résen leszünk. Persze, ezt az is jelenti, hogy ádáz küzdelmek lesznek majd a hatalomért, de a politika nem elegáns dolog szerintünk, hagyjuk ez mindenki másnak meg. A vágyaink teljesüléséért idén is tenni kell majd, de megtérülnek a befektetéseink is. Nagy emelkedéseket és zuhanásokat is láthatunk idén, de a Nesze olvasók csak előre és felfelé tartanak, ezt mi tudjuk! A szív befektetései is kifizetődnek, ugyanis sokan az oltár előtt találják magukat idén.

 

 

Az persze most sem okos húzás, ha kikényszeríted a pasidtól az esküvőt, mert az nem sok jót hoz magával. (Bár lehet, hogy szegény legény az előző életében kinyírt egy egész falut, ezért törleszt most. Hiába, a karma karma.... )Hallgass idén mindig az érzelmeidre és az a fontos, hogy tudjál megfontoltan, de gyorsan dönteni. Engedd el a régit, hogy jöhessen az új, ez igen lényeges lesz! Sokaknál baba érkezik majd a házhoz és eleve érzékenyebbek leszünk a Víz Sárkány évében. De azért megkapjuk az erőt és az energiát, hogy elérjük vágyainkat. Egyre vigyázzunk csak, ne klasszikus házi sárkányokká váljunk, csak éljünk a Sárkány évének erőteljes energiáival. Sok boldogságot mindenkinek, aztán kérjük az esküvői beszámolókat!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr903721816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása