Nesze!szer

Milyen bugyi lesz rajtad éjfélkor?

2011. december 31.

 

 

 

Még a kevésbé babonás emberek is tudják, hogy az újév első napján van néhány dolog, amit jó, ha betartunk. Nehogy ezen múljon már a szerencsénk! Úgy tartják ugye, hogy az első napos cselekedeteink hatással vannak az elkövetkezendő évre. Így jobb, ha elkerüljük a veszekedéseket és békességben töltjük el a napot. (Éljenek a csendes másnaposok!) Ezen a vasárnapon - ha nem muszáj - ne adjunk kölcsön pénzt és az orvost is kerüljük el messziről, különben egész évben betegeskedhetünk. (Kivétel persze, ha családtag!) Nagy örömünkre a házimunkát is hanyagolnunk kell: ne mossunk és teregessünk de még a szemetet se vigyük ki, mert azzal a szerencsét is kivisszük a házból. Ami az ételeket illeti, mellőzük a baromfihúst, mert a csirke kikaparja a szerencsét. A hallal elúszhat a pénzünk, ne adjuk meg ponty barátunknak ezt az esélyt. A disznó viszont előtúrja a szerencsét, tehát nyugodtan falazottunk a ropogósra sült malackából. Nyugodtan fogyasszunk még lencsét, babot és borsót, mert ezek bőséges gazdagságot ígérnek az esztendőre.

Ma éjjel nagyon fontos, hogy jól válasszuk meg a bugyink színét, mert a Victoria's Secret angyalai szerint ez hatással van az új évünkre. (Ez állítólag angolszász babona) Amennyiben pirosra szavazol, akkor szenvedélyes évre számíthatsz. A rózsaszín szerelmet és szerencsét ígér. Békesség vesz majd körül, ha fehér alsóneműt húzol. Egészséget pedig a lilával vonzol be. A VS angyalok beszélnek is erről kicsit ebben a meglehetősen érdekes videóban. Mi pedig azt gondoljuk, érezd jól magad 2012-ben bármilyen színű alsót is veszel fel és kész!

Nesze!Dia

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr533509563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

neoteny · http://word.blog.hu 2011.12.31. 19:59:25

Ha pedig hímként bugyiban ébredsz január elsején, meleg évre készülhetsz.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.12.31. 23:08:24

Bakker! Rajtam nem lesz semmilyen! Akkor mi lesz? Mit vonzok be?

BÚÉK!

joci19 2012.01.01. 08:32:11

@TrueY: petefészek gyulladast:) buek

TrueY · http://qltura.blog.hu 2012.01.01. 15:27:05

@joci19: Köszi a jókívánságokat! Nem kívánok hasoló jókat. ;)

@antisocialnetwork: Fakanál? Ol rájt! ;)

joci19 2012.01.01. 17:37:34

@TrueY: nem kivantam, csak mint lehetoseget irtam a kerdesedre

TrueY · http://qltura.blog.hu 2012.01.02. 11:48:30

@joci19: Kicsit félreérthető volt, bocs! :) de azért marad a BÚÉK!
süti beállítások módosítása