Nesze!szer

Csokoládé heaven Pesten!

2011. december 09.

 

 
Az szerintünk előttetek sem titok már ennyi idő után, hogy elég nagy gyengénk a csoki. Édes szenvedély ez, nem más. Anno, Anyukánknak mindig dupla csomag szaloncukrot kellett vennie, mert karácsonyra elfogyott egy egész. Az akkoriban volt, amikor a család rákattant a Szamos marcipános változatra. Ez a mániánk azóta sem múlt el, sőt! Nálunk ha szalonka cukor, akkor az Szamos. Így kicsit vicces táncot is jártunk, amikor hallottuk: Szamos Gourmet Ház nyílik a Váci utcában. Kérhetnénk tutibb dolgok karira? Hát nem?
Aki még nem járt ott, annak mindenképpen ajánljuk a látogatást. A brutálisan csodálatos az nem jelző! Nem csak a család történetét ismerhetjük meg, de belevethetjük magunkat a finomságok birodalmába is rendesen. Egyébként tudtátok, hogy a Szamos története 1986-ban kezdődött, akkor nyílt az első üzletük a Párisi utcában. Mondjuk, nálunk is oda járt a família minden évben a marcipános szaloncukorért. De emellett egy szolid 40 féle édességből választhatunk még ott, járunk is arra gyakorta.
Oké, nem szaporítjuk tovább a szót, a lényeg, szerintünk látogassatok el a Váci utca 1-be. És ami a legnagyobb tutiság, Csokoládé kurzusra is jelentkezhettek ott! Na, ki akar beülni egy Trüffel órára? Mi mindenképpen, mert tavaly is egyfolytában csokis édességeket gyártottunk karácsonyra. Oké, olyan pralinét nem tudtunk készíteni, mint ők, mert azért az mégis csak a Szamos... Nyamm, mi még visszatérünk a Váci utca 1-be a Gourmet Házba! Addig meg csoki klaviatúrán írunk nektek...majdnem... (Egy enter után egy marcipános jár!)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr743521910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása