Nesze!szer

Nyerj Imetec hajvasalót a Nesze!szertől!

2011. november 30.

 

 

Egészen konkrétan nem babra megy most a játék. Pontosabban egy igen szuper Imetec Bellissima hajvasalót nyerhetsz majd tőlünk, ha eleget teszel a feltételeknek és elnyeri az olvasók és mi tetszésünket is az alkotásod.

Mit kell tenned? Vasalj egy bubit magadnak! Jó, ezt csak kiindulásnak szántuk. A lényeg, hogy készíts egy frizurát magadnak, olyat, amilyet szeretsz, vagy amit különsen extrémnek érzel, vagy ügyesen elkészítesz, te döntöd el az irányt. Ezt a képet töltsd fel a Nesze!szer facebookos oldalán az üzenőfalra december 6-áig. A Mikulás ezeket majd alaposan megnézi és újabb forduló következik, amikor a legjobbakra már a barátaitok is szavazhatnak és közösen eldöntjük, ki is vigye el a pálmát. Illetve a szuper Imetec Bellissima hajvasalót! Na, először like erre a postra és utána jöhetnek a képek! Ha ötleteket merítenél, ITT találsz néhány érdekes megoldást. Na, nem akarunk veletek hosszan (t)incselkedni: induljon a hajcihő!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr573426436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása