Nesze!szer

Hófehérke: csapó kettő!

2011. november 16.

 

 

Három napja sincs, hogy megmutattuk Charlize Theron és Kristen Stewart főszereplésével elkészült Hófehérke para adaptációjának az előzetesét - és máris itt az újabb. A Mirror, Mirror címet viselő rimék, a totális ellentéte az előbb említettnek. Ez a változat inkább hasonlít arra, amin felnőttünk. A hét törpe, a szőke herceg és a(z Oscar-díjas japán Eiko Ishioka által tervezett) kosztümök kipipálva. Hófehérke - aki ezúttal Lily Collins - hófehér bőrével és éjfekete hajával együtt a félelmetes és sötét erdőbe kényszeredik, miután megpróbálja az őt megillető trónt megszerezni. Ki más, mint a zsarnok királynő (Julia Roberts) tehet az egészről... A vidék apraja-nagyja egyből Hófehérke megmentésére siet, ami nyilván nem lesz olyan egyszerű... A fiatal közönséget megcélzó filmből nem sajnálták a romantikát és a mosolyt fakasztó poénokat. A Mirror, Mirror március 16-tól kerül a mozikba! Ti melyik verziót néznétek meg szívesebben?

Nesze!Dia

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr113388266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

organikusviselet · http://organikusviselet.blog.hu/ 2011.11.17. 10:07:07

egyszerre megcsinálják a hófehérkét 2 verzióban???

-etti- · http://ettimese.blog.hu/ 2011.11.17. 17:43:57

Nem is tudtam, hogy ez most ekkora divat... Nagy cucc! Az én életem meg most éppen a Hamupipőkére hajaz!

ettimese.blog.hu/2011/11/16/plusspipoke

Muffin, a plüssmacska

Illuska 2011.11.18. 09:20:21

A régi verziót kell megtekinteni, az volt még a remekmű...

vaczkor 2011.11.20. 08:50:47

Kifogyott Hollywood az ötletekből? Alice Csodaországban után ez? Mi lesz a következő? Brémai muzsikusok vagy talán Mátyás Király?
süti beállítások módosítása