Nesze!szer

Babát szeretnél?

2011. november 07.

 

 

Próbálkoztok már ideje, de mindig sírás lesz, amikor megjön? Nem tudsz hüppögés nélkül elmenni egy játszótér mellett, a babaruhákat pedig legszívesebben egyfolytában szagolgatnád? Titokban a hasadat nézegeted, milyen lesz ha végre már... Úgy érzed, mindenkinek sitty és sutty megy, csak neked nem?

Hidd el, ezekkel az érzésekkel nem vagy egyedül, sokan küzdenek a meddőség problematikájával. (Hivatalos adatok szerint 150 ezer pár van, aki így áll Magyarországon. ) Ennek hátterében nagyon sokaknál nem szervi ok a felelős. Persze, ezekről a dolgokról igen ritkán szeretünk beszélni, főleg, amikor még a közértben is megkérdezik: és - nálatok mikor jön a baba? Nem csoda, ha ilyenkor néha azt érzed, legszívesebben kifutnál a világból! Ne tedd! A neten szerencsére vannak olyan oldalak, ahol szakértő segítséget kapsz, ahol anonim találhatsz tanácsokat, beszélgethetsz azokról a kérdésekről, amelyek a lelkedet nyomják. A tervezettbaba.hu egy olyan felület, ahol rád figyelnek. Meghatározható a te személyes adataid alapján, melyek a legtermékenyebb napjaid és nem egy hókuszpókusz alapján! Nagyon sok kérdésedre választ kaphatsz, beszélgethetsz a benned megfogalmazódott témákról. A megkapott grafikonok nyomtathatóak is, így akár az orvoshoz is elviheted magaddal, de a táskádba is berakhatod. Ajánljuk azoknak, akik nagyon vágynak már egy ilyen pici gyönyörűségre. Ne adjátok fel lányok, a tervezettbabán a segítségetekre lesznek!  

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr403360326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása