Nesze!szer

Madonna újabb bizniszbe kezd

2011. november 03.

 

 

Madge nem teketóriázott sokat, okulva lányával közös vonalának, a Material Girl-nek a sikerén. Olyannyira bejöttek a számok a ruhák eladásainál, sőt, a szépségszalon is igen jól hoz a makrobiotikus konyhára, hogy újabb üzletbe kezd. Elindít egy második vonalat is, ezt már Lola nélkül és itt már nem a tinikre gondolva. Truth Or Dare by Madonna lesz a neve, jövőre jönnek a mindenfélék. Először egy parfümmel debütál a TOD by M, meg is jelent már az üveg terve a neten, elég tekintélyt parancsoló a kinézete, vagy királynői?

Aztán startolnak a kiegészítők, a cipők, táskák és természetesen a fehérneműk. Érdekes lesz egy bugyiban Madonnával... Azt nyilatkozta, már nagyon régen gondolkodik ilyesmin, ezen az üzleten, de úgy érzi, most jött el az ideje. Főleg, hogy az Iconix nevű céggel találkozott, akik értik az ő vízióját. (Ez volt a marketing rizsa a kiadott közleményben, tehát mindenki letudta a kötelező kört, ahogy illik.) A Truth Or Dare by M célcsoportja a 27 és 50 közötti nők lesznek. Ez azért vicces, mert akkor maga az alkotó is túl van saját célcsoportja korhatárán... Oké, mondjuk lássuk be, hogy Madge nem egy átlagos 50-es. Te viselnéd magadon az asszony illatát?

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr563351072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása