Nesze!szer

Kate Winslet és a Lancome segít

2011. november 03.

 

 

Ez egy olyan összedolgozás, amely igazán megdobogtatta a szívünket. Winslet, Lancome és a Golden Hat Alapítvány, amely az autista gyerekeket támogatja. A termékek gyönyörűek, a kalapos púdert már üzembe is helyeznénk és a Mini La Vernis körömlakk 102-es árnyalatát is. Limitált a kollekció, a szünidei szezonra. Kate már nagyon régóta gondolkodott egy nagyobb jótékonysági akción és a Lancome most megnyitotta az ajtókat előtte - nyilatkozta a színésznő. Mi drukkolunk, hogy a lakk és a rúzs öt árnyalatának vásárlásából sok pénz támogassa a Golden Hat alapítványt, az autista gyerekek különösen kedvesek számunkra. Itt egy videó Winslet elkötelezettségéről, motivációjáról, itthon a Westendben a Szépségszigeten kaphatóak ezek a különleges termékek.

Óriási like Kate Winsletnek az alapítványért, a könyvért, amiről a filmben beszél és ezért az egészért! Egy nő, akire igazán felnézhetünk! Most nem azt mondjuk, le a kalappal, hanem inkább fel a kalappal! Like Lancome, Kate és Golden Hat!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr443349658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása