Nesze!szer

Madonna ruhája elkelt

2011. október 24.

 

 

A világ épp azzal van elfoglalva, hogy igaz-e, amit egy férfi állít. Már az, hogy ő Madonna testvére és a híd alatt lakik, senki nem segít neki a híres famíliából egy petákkal sem. Anthony Ciccione a neve, de az igazság az valószínűleg valahol odaát van. Lehet, hogy igaza van a férfinak, de azért azt is gondoljuk, hogy Madge biztos segítene neki. Mert nekünk ő ugye like.

Amíg ez ki nem derül, megmutatjuk a cuccot, amit minap elárvereztek Madonna gardróbjából. Az 1987-es Who's That Girl turnén viselte, mindenki emlékszik rá. Na most ezért 72 000 dollárt adott valaki. Nem, sajnos ezt az összeget nem tudjuk forintra átszámolni, nincs már rá képességük ma este. És csak reméljük, hogy az előkerült testvérnek is jut belőle kicsike... már amennyiben nem kacsa ez a rokonság.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr303327088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása