Nesze!szer

E-Sminkuli - Sminkre fel!

2011. október 18.

 

MAC - Karácsonyi csodavilág…

aminek részesei lehetünk a MAC ünnepi kollekciójával. Idén a hógömbbel kollaborál a smink-guru cég: gömb alakú tartókban viheted haza a szájfény szetteket, kerek neszeszerekben várnak rád a sminkmesterek által összeállított termékek, és a szemhéjpúder paletták teteje is hógömb alakú. Magyarul domború. És csillámos, és ezüst és szikrázik, szóval szemet gyönyörködtető! Felperzseli a kedélyeket a mínusz fokokban, azt mondják, hatszorosan melengeti majd meg a szívünket. Máris nem fogunk vacogni ezen a télen! Legfeljebb a döntésképtelenségünkben reszkethetünk, mert bizony ami novembertől vár rátok, Lányok… mondom újra, kössétek fel a gatyátokat! És tegyetek addig félre minden nap 200-500 Forintot, így megalapozhatod magadnak az ajándékot. Íme a kincsek!


 

Glitter and Ice kollekció. Egyedi, kézzel készített szemhéjpúderek, deres árnyalatokban és
csillogással. Káprázatosan ragyogó szájfények, reggeli fagyot idéző krémes szemhéjfestékek, csillámokkal dúsított szemceruzák, mindez mélyfekete szempillaspirállal megkoronázva. Jégkirálynők leszünk, csak szívünket hagyjuk olvadni!
Ice Parade kollekció. A szokásos szemhéjpúder paletták hat színnel, három változatban.
Hideg, meleg és tüzes árnyalatú paletták. Itt találod a kis kerek neszeszereket, amik
szájfényeket, rúzsokat, és lakkokat rejtenek. Ezüstmetál körrel díszített tartókban öt
terméket tartalmazó sminkszett, kettes szemhéjpúderrel, szemceruzával, satírecsettel, Zoom Fast spirállal a tied lehet. Nem marad el idén sem a mini ecset készlet, négy vagy öt darabos csomagolásban veheted meg, az eszközökön csillámos díszítéssel. Dazzlesphere kollekció. Átlátszó, természetesen gömb alakú díszekben mini szájfény, körömlakk és pigment variációk. A szájfények natúr, korall, rózsa árnyalatokban, az egymásra építhető fényes szemhéjfestékek füstös kék, szilva és füstös málna árnyalatokban pompáznak. Izgalmas és fényűző! Lepd meg magad ezzel a kis hógömbbel, és játssz vele kedvedre. És most jön Lady Gaga!

Viva Glam. Lady Gaga két Viva Glam rúzsát találod a kis piros, kerek táskában, rózsaszín és testszínben. A megvásárolt termékek minden forintja a MAC Aids alapítványába folyik be. Kids Helping Kids. Ajándékkíksérő kártyák és üdvözlőlapok, idén ezek is csillámokkal szórva. Dobd fel velük a csomagjaidat, fejezd ki velük szíved meleg szeretetét. Ezek megvásárlásával is a MAC Aids alapítvány javát szolgálod.
Kalandra fel, visszaszámlálás indulhat, novembertől a boltokban a kis csapat!

Nesze!Detti

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr293311092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása