Nesze!szer

Nyerjél pihenést a Nesze!szertől Hévíz legtutibb szállodájába!

2011. október 17.

 

 

Ti nem fagytatok meg reggel? Volt, ahol már fütyültek a mínuszok rendesen. El is vágyunk ebből a télből valami pihentető, kényeztető melegségbe. Pont azt szeretnénk, amit a képen láttok. Azt gondoltuk, tán egy csodás pihenésnek ti is örülnétek. Van egy kedvenc szállodánk - Hévíz, Hotel Europa fit superior a neve. Versbe is szednénk remekségét, annyira jóságos. Négy csillagos, tehát adja a kényeztetést rendesen. Élményfürdő, nyak- és vállmasszírozó úszógép, fedett és nyitott uszoda, meleg gyógyvizes medence, pancsoló a kicsiknek, álmodni sem lehetne pihentetőbbet. Természetesen szépségszalon is van, Vitalium Beauty, ahol a legmondernebb kencékkel varázsolnak gyönyörűvé bennünket. (A bodylizer ránctalanítást nagyon ajánljuk, gyors és fantasztikus!) Mi is próbáltuk a kozmetikát sok éve, hát azóta sem feledjük az ott dolgozók kedvességet és a csodásan masszírozó kezeket. Újra küldenénk oda köszönetünket.

Ja, és hogy miért fecsegünk erről ennyit? Mert ez a szuper szálloda volt olyan kedves, és az első születésnapunkra felajánlott egy nyereményt nektek. Két éjszakás szállás, két fő részére, reggelivel és belépőkkel. Aaaaannnyira szeretnénk, ha igazán jó helyre menne ez a két éjszakás kikapcsolódás. Olyan valakiknek, akik tényleg megérdemlik!  És mit kell tennetek ehhez? Természetesen oszzátok meg és lájkoljátok ezt a postot és a TMC Management (az előbbi TMC feliraton a link) facebookos oldalát is. Tudjátok, ők azok, akik nagyon sok "értékes" sztárt képviselnek itthon, ha értitek, mire gondolunk. Szulák Andi, Gianni, Dobó Kata, Tilla - hogy néhány nevet említsünk. Szóval lányok és srácok, ezért a fantasztikus nyereményért egész héten mehet a játék! Nem olyan nehéz, ugye? Persze, csak az nyerhet, aki minket is ismer a facebookon és a TMC-t (amott is a három betű maga a link) is. Aki megnyeri, elcsomagol majd minket kicsit a bőröndjébe? Nagyon vágynánk egy koktélozásra a medence partján... Na jó, nem! Nesze olvasók, ezt ti kapjátok az első születésnapunkra. Nyereményre fel, Hévíz már vár!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr83309012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agomama · http://agomama.blogspot.com 2011.10.17. 13:28:46

Hatalmas like!!

Olyan jó, hogy ennyi lehetőséget adsz a nyerésre!
Osztom!!
Like!!

Ambrus Ágnes

agomama · http://agomama.blogspot.com 2011.10.17. 13:47:19

Elmennék unokástól!
Fortuna szeress engem!!!!

agomama · http://agomama.blogspot.com 2011.10.17. 14:31:54

Nem csalás, de ámítás???
Fantasztikus!!

mara33 2011.10.17. 22:33:14

Nagyon jól hangzik...szuper lenne!
Klassz hely Hévíz..és még közel is van hozzám!! :)
Szeretném nagyon!!!
Köszi a lehetőséget!

shinny bayaar (törölt) 2011.10.19. 08:14:01

Ha már unom a hideget a megoldás két fantasztikus éjszaka hévizen, a világ közepén? És ettől megoldódik valami, nem lesz többet hideg, vagy mi a retkes f..?
Hogy én mennyire utálom az ilyen ócska pitiáner címeket. Ki nem szarja le az összes büdös magyar prolifészket. Akkor adjatok ilyen címet, ha lehet nyerni 5 hónapot a bahamákra, ti szerencsétlenek.

Peetee 2011.10.19. 10:01:42

@shinny bayaar:

Szerintem inkább keresegj tovább a szánalmas kis életeden, és ne aggódj: a 2 napos kikapcsolódást biztosan lesz, aki nagyon fog neki ürülni, Te meg álmodozz tovább a Bahamákon töltött 5hónapról; úgysem hagytad el a fővárost kb. 5éve....

gwendeee 2011.10.19. 18:50:48

Nem spamként, a blog témájába vág: a MOL-csoport formaruháját tervezteti pályázatban, nagy lehetőség fiatal tervezőknek, akár ki is postolhatnátok.
minu.me/-formaruha

agomama · http://agomama.blogspot.com 2011.10.20. 18:43:58

Szomorú, hogy ilyen hozzászólások vannak!
Én bízom a szerencsében, és igen nekem ez nem piti dolog!!

További sikeres munkát kívánok!

Ambrus Ágnes
süti beállítások módosítása