Nesze!szer

Lakatos Márk tüntetni megy

2011. október 12.

 

 

Kitüntető figyelemmel kísérjük természetesen, milyen dolgok történnek itthon a  divat körül. Most például egy tüntetés készülődik. Ez ugye vicces kicsit. Írtunk már róla, de azt nem gondoltuk, hogy tényleg meg is rendezik... Celebek és nem celebek indulnak szombaton hadba azért, hogy a divat a kultúra része legyen, illetve ne szólják például azt le, aki lila hajjal érzi jól magát. A szervezők mindenkit várnak, aki felveszi az egyik kedvenc és trendi cuccát, hogy megmutassa magát országnak. Világnak nem annyira, bár sosem lehet tudni, hová gyűrűzik ugye egy dolog. A Glamour magazin találta ki ezt a kis megmozdulást, szombaton 15 óra magasságában várják a bátrakat az Aréna plázánál. Lakatos Márkon kívül (szerintünk neki hivatalból is kötelező a részvétel), Horváth Éva, Janicsák Veca, Czutor Zoli, Varga Viktor és Pásztor Anna is ott lesz a megmozduláson. Na, te mész tüntetni? Ja, és mit veszel fel?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr293297871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bullfrog 2011.10.13. 09:51:20

Idehaza mindig is divat volt a másikat leszólni, pusztán azért mert különbözik,(és ezt láttatja is) az átlagtól.

think different 2011.10.13. 10:21:20

A cel nemes es ertekelendo a maga egyszerusegben is, csak az arcok, akik elvileg ezzel a 'nagykoveteve' valnak, nem eppen azok, akik mutatnanak vagy mutathatnanak utat a divatot a kultura reszeve tenni szandekozo fiataloknak.
Mark rendben van, de a TV show sztaroknak annyi kozuk van a divathoz, hogy Lakatos Mark oltoztette oket. Miert nem all sor elejere Barbi, Eniko vagy nemzetkozi szinten valamennyire elismert tervezok?
Magyarorszagon - bar a divat meg kicsit balkani es evekkel lohol az internet ellenere is a Nyugat es Tavol-Kelet utan - azert vannak nemzetkozi modellek, nagyon jo fotosok, hair stylistok, make-up artistok oket kellene egy idealis vilagban felfuttatni, hogy az emberek ertekeljek ezt a szakmat es teruletet, ne pedig egy ujabb bulvaresemeny legyen csak amit a perc-celebek kore epitenek es csak az marad meg az emberekben, hogy a cuki, szoszi, toltottgalamb megint vonult valamiert...
süti beállítások módosítása