Nesze!szer

Nyerj Szulák Anditól és Gianni barátunktól! Mert megérdemled!

2011. október 05.

 

 

Hol volt, hol nem volt. Nagyon kedves és ismert barátaink észlelték, hogy ma van az első születésnapunk. Így úgy gondolták, meglepnek bennünket, illetve titeket. Mert ugye a sztároknak is fontos a szépség! Főleg, ha a Nesze! olvasókról van szó. Mi azóta is oda és vissza vagyunk a meghatottságtól, hogy ők milyen kedvesek. Szulák Andrea háromszor két színházjegyet ajánlott fel, te választhatod majd ki, melyik darabban nézed meg őt. (Rebecca, Cigányszerelem avagy Acélmagnóliák.) Utána pedig jöhet a pezsgős koccintás Andival. Egészségetekre! 

Kedvenc olaszunk, Gianni pedig 10 000 forintos vacsorára várja a szerencsést másodmagával a Pomo D'Oro étteremben. És hát ő is nagyon szeretne a Nesze!szer születésnapja alkalmából köszönteni titeket. Ugye, milyen pompás? Ehhez pedig nem kell mást tennetek, mint lájkolni a TMC Management oldalát a facebookon, meg természetesen a mi postunkat is. Ők ugyanis azok, akik ezen sztárok menedzselését intézik, óriási szakértelemmel. Szóval, ki az, aki szeretné jól érezné magát és megismerkedni ezekkel az igazán értékes és lenyűgöző személyiségekkel? Lájk ide és oda. Élj fényűző életet, mert megérdemled!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr93280395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agomama · http://agomama.blogspot.com 2011.10.06. 07:46:59

Sok szerencsét mindenkinek!
Csodás napot!
Üdv:
Ambrus Ágnes

mutant · http://universal.blog.hu 2011.10.07. 19:54:00

Gianni nem olasz,csak a hülyék hiszik el, hogy az :D

2011.10.09. 15:34:29

Giaaniii, mamma mia!:D
süti beállítások módosítása