Nesze!szer

Egy szépségesen nehéz év krónikája

2011. október 04.

 

 

Pontosan egy esztendeje hirtelen azt vettük észre: elindultunk. Aztán ezt ti is észleltétek. Ez számunkra is megdöbbentő volt. És az is, hogy rögtön másolni kezdtek bennünket.

 

 

 

Az elején még kicsit kóvályogtunk, állati nehéz volt olykor. Nem mindig találtuk a megfelelő lépéseket, utat. Csak a blog.hu volt velünk. És azok, akikről kiderült: tényleg a barátaink.

 

 

 

Aztán már majdnem biztosan álltunk a lábunkon. Köszönet érte Lacinak, Hiprának, Beának és a többieknek. Akár spiccesen, buli közben is postoltunk... De ezt nem kell tudnia senkinek. Anyunak se.

 

 

 

 

Olykor elég fura és szürreális helyzetekben találtunk magunkat. Főleg, amikor hozott a postás három egész darab éhségcsökkentő tablettát tesztelésre. Óriás dobozban. Azóta se mi, se a tabletták nem fogytak, fogytunk el...

 

 

Idővel rájöttünk, mi is az a szépség, amit igazán kedveltek. Festőien alakult minden, Kristóf és Detti is csatlakozott. Bár nem minden cég állt szóba velünk. 

 

 

Akad, aki azóta is harcol az internet ellen, mert szerinte ez nem létező fogalom. A blogger meg valami lumpen elem. Mi nem harcolunk ellene. Szerintünk ez nem elegáns. Mást nem is mondanánk erre...  

 

 

Hirtelen trendi lett a beauty blog. Divatba jöttünk.

 

 

Rájöttünk, hogy nem mindenkinek tudunk a kedvére tenni, mert van kommentelő, aki szerint sz...junk az udvar közepére, mert eleve ott a hiba, hogy nőnek születtünk. Ezúton is elnézést kérünk tőle. Se.

 

 

Aztán egyszer csak valahogy érdekesek és értékesek lettünk. Majdnem híresek.  

 

 

Majd kiugrottunk a bőrünkből, hisz szárnyra kapott a hírünk. Már eseményekre is érkeztek számunkra meghívók. Falikút átadására is például.

 

 Boldogságos volt, ahogy egyre jobban kommunikálni kezdtetek egymással a facebookon is és tippeket cseréltetek. Ez azóta is dúl és cool.

 

 

 

 

Mi megtanultuk, hogy a szépségért néha tényleg szenvednünk kell. Még hájat is fagyasztattunk, hogy kipróbáljuk az újdonságokat és beszámolhassunk nektek róla.

 

 

Magunk is teljesen ledöbbentünk, amikor egy nap alatt több 30ezren olvastatok bennünket.  

 

Közben pedig egészen jól megértettük, hogy nekünk ti vagytok a legfontosabbak. És az aki szép, reggel is szép. Reggeli Nesze! like közben. Köszönjük, hogy egy éve velünk vagytok. Köszönet a barátoknak és segítőknek, ezen a sárga úton. Jó itt veletek kedves olvasók az az élet napos oldalán. Nekünk ez a minden, ami a szépségbe belefér. Nesze nekünk! (és nektek!) A like legyen veletek!

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr473278533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sirid · http://csini.blog.hu/ 2011.10.05. 17:30:39

Ez cuki lett :) Csak így tovább!
süti beállítások módosítása