Nesze!szer

Új műsor nekünk: Tűsarok

2011. szeptember 29.

 

A magyar televíziózás egén láttunk már néhány női műsort. Persze, vannak, amelyek ideig és óráig tartanak csak... Akadnak olyanok is, amelyek annyira használható tanácsokat adnak, hogy ember legyen a talpán, aki cserszömörcét indul szedni éjfélkor a problémáira. Léteznek azok a produkciók is, amikor egész egyszerűen egy cég "vesz magának" egy jó fél órányi műsoridőt. Ilyenkor találkozhatunk azzal, hogy minden második percben kiderül az adásból, mennyire fontos egy adott cég termékét használni, mert annál jobbat nem hordott hátán a föld, ez egészen biztos (ki gondolta volna?).

Szombaton 12 óra 35-kor indul egy új női műsor a tv2-n. Nekünk, nektek. Nem követhetetlen tanácsokkal, hanem igazán hasznos tippekkel. Humorral, bátorsággal, nagyon szép és trendi képi világgal. Tortákkal, fiatal magyar divattervezővel, esküvői ruhákkal, műsorvezetőként pedig Orosz Barbarával. Már a műsor logója és a rovatok is nagyon másak, mint amit eddig megszoktunk. A producer pedig nem más, mint Barbara maga, aki igazi üzletasszonnyá érett. A készítők remélik, szeretni fogjátok ez az újdonságot! Ja, és nyugodtan küldjétek ki a pasikat a szobából, amikor nézitek. Tehát Tűsarok, szombat - 12.35. Ez nem fogja törni a lábatokat!  Éljünk mi, csajok!

(Fotó: Bugár Máté)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr833265073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása