Nesze!szer

Mihalik Enikő utódja egy másik Enikő

2011. szeptember 24.

 

 

Tegnap este került megrendezésre az Elite Model Look versenysorozat döntője és díjátadója, melyet a Glamour támogatott. Vártuk már, de nagyon! De hogy miről is van szó? Annyit érdemes tudni, hogy ez a világszintű verseny, amely évről évre igazi tehetségeket talál. Lányokat, akik akár topmodellek is lehetnek. Eddig olyan neveket köszönhetünk ennek a neves ügynökségnek , mint Giselle Bündchen, Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Naomi Campbell vagy a hazai pályáról jól ismert büszkeségeink: Mihalik Enikő és Ebergényi Réka. A tegnapi gálán 14 fiatal (a legfiatalabb 14 (!) éves volt) lány vonult fel a kifutón. A farmer-fehér póló szettől, a fürdőruhás megjelenésig szinte mindenben megmutatkoztak a lányok. Az illegetés után, először a különdíjakat osztották ki: a Clinique Lakatos Ágnest jutalmazta meg egy ajándékcsomaggal, a legszebb hajat pedig a Schwarzkopf választott meg, ami Tóth Borit (aki személyes kedvencem volt) illetett. Ezek után a zsűri döntött és az idei Elite Model Look győztesének, a 180 centiméteres Körmöczi Enikőt (87-64-91) választották meg, aki édesanyja unszolására jelentkezett a versenyre. A barna hajú, zöld szemű, különösen szép szemöldökű lány fogja képviselni Magyarországot, a Shanghaiban tartandó világdöntőben! Szuper este volt, éljenek a magyar modellek és az elszánt ügynök, Kajdi Csaba! Enikő, sok sikert kívánunk a továbbiakhoz, a Nesze!szer és olvasói figyelemmel kísérik majd lépteidet a világ kifutóin (is)!

Nesze!Dia

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr363253128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mekeke 2011.09.27. 21:13:41

Nem tennék rá arcpakolást se

sorica123 (törölt) 2011.10.09. 18:17:02

Na, rád meg szaros vödröt se - ha már így előkerült a téma (és tuti, hogy én leszek beoltva, hogy személyeskedem...).
Ezért az egyért veszélyes nekem divatblogra járni, meglátom a sok önjelölt castingost, és kész a diplomáciai érzékem. Nem egy karakteres a csaj, de modellnek a lehető legritkább esetben keresnek karakteres arcot.
süti beállítások módosítása