Nesze!szer

Emmy diszkrét bája és a magyar jelölt

2011. szeptember 20.

 

 


Az egész világ Emmy lázban ég, csillogás, pompa és elképesztő ruhák és költemények, na és persze díjeső. Manapság a külföldi díjátadók inkább a divatról szólnak elsősorban, aztán a szakmai elismerésről. A tévés Oscar-ként is emlegetett Emmy-díj idei nagy nyertesei a Modern Family és a Reklámőrültek (Mad Men) című sorozatok voltak, az idei  vesztesnek pedig Steve Carell-t tartják, akit immáron hatodik alkalommal jelöltek, az Office című produkció főszerepéért, azonban idén is üres kézzel ballagott haza. Hogy egy kicsit dagadjon a mellünk a büszkeségtől, tudtátok, hogy idén magyar jelölt is volt az Emmy-n? Úgy bizony!!!! A jelenleg is Magyarországon forgató Borgiák című produkcióban dolgozó Varga Juditról van szó, aki berendezőként dolgozik a Neil Jordan (Interjú a vámpírral) által rendezett produkcióban. Mi így is nagyon büszkék vagyunk Juditra és szurkolunk, hogy a magyar filmesek híre minél messzebb menjen a nagyvilágban.

 

Viszont most egy picit gyönyörködjünk a szebbnél szebb öltözékekben, összeállítottuk nektek a kedvenceinket! Ti melyiket választanátok?

Kate Winslet - Elie Saab

Evan Rachel Wood - Elie Saab

Kelly Osbourne - J Mendel

Nina Dobrev - Donna Karan

Nesze!Nóri

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr193240257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2011.09.20. 21:08:06

Ha már magyar... Mariska Hargitay volt a legdögösebb.

mangalor 2011.09.20. 21:22:15

Kate Winslet ruhája Ms Wood estélyijének anyagából, az lenne a kedvencem:) de egyébként Evan Rachel Woodra szavazok, egyszerű, de elegáns szabás, ragyogó anyag, tökéletes. egyébként szép ruhák voltak az Emmy-n, de nagyon egysíkú volt a sok piros-kék-fekete-ezüst.
süti beállítások módosítása