Nesze!szer

Gyere velünk csokizni! Nyerj belépőt!

2011. szeptember 07.

 

Ha álltál már egy nagy táblát (nem közlekedési) szorongatva, miközben a könnyeiddel küzdöttél és mondtad magadban: ez a szemét nem érdemelt meg! - akkor tudod, miről beszélünk. A szakítás utáni állapotról. Arról, hogy van egy dolog, ami egész egyszerűen jár nekünk. Ilyenkor (is). Ez pedig a csokoládé. Vagy hívjuk csak édes terápiának? Mert igen, ez kell nekünk. Legyen akár irinyó és pirinyó kis desszertecske, vagy óriási tábla rizses Milka, vagy a jó kis gyümölcsös Tibi, nem élhetünk nélküle. A diabetikus joghurtos Ritter Sport-ról meséltünk már? Igen, sportot persze nem kell űzni belőle, mert azért nem Gombóc Artúr volt a jelünk az oviban. De azért néhány kockácska kandírozott narancsos étcsoki úgy elfeledteti a házisárkány főnököt este hét magasságában, hogy lufiként száll el az aznapi emléke. Gyógyszernek nem számító gyógyhatású készítmény. A Nesze! szerkesztők ajánlásával... Egyszer az exünk olyat tett (összejött a lompos-loncsos excsajával), hogy csak egy egész doboz Belga Praliné volt a gyógyír. És ha az a pernahajder nem hívott fel, pedig megígérte? Aha, mert biztos "kétnaposbuli"-n van a haverokkal, ugye.... Szóval, kedves Nesze! olvasók, ki is a nő legjobb barátja? Nem, nem a gyémánt. Mi inkább a testközeli élményekre vágyunk. Nincs mit kozmetikáznunk, mi csokoholisták vagyunk és kész. És tudjuk, hogy az oltári ökörség, hogy ronda lesz a bőrünk tőle. Mert pont nem: kisimulnak a vonások! Kajla szeleten nőttünk fel, Melba kockán szocializálódtunk és a banános-zselés csoda volt az ascendensünk, amit Apukánk kamionos haverja hozott Németországból. Manapság a legnagyobb krízisek közepette a Pata Negrában keressük a megoldást csoki mousse formájában, rapid gyógyírként pedig egy kis Szamos marcipánost vetünk be. És a múltkori betegségünknél Juc is a Nutellát javasolta orvosságnak. (Itt a csokiblogja) Jól meg is fogadtuk, nagy kanállal. Édesen szeretjük az életet és soha nem fogjuk megérteni azt, aki csak a keserűségre vágyik. Szeretjük mi a viccet, csak nem értjük ugye.

Így nekünk most maga a paradicsom lesz a következő hétvége. Csokifesztivál, a Budai Várban. Hát hogy lehettünk mi ennyire jók kedves Univerzum? Elő is készítettük a futócipőt, hogy majd leszaladjuk a kézműves bonbonokat, fondüket, levendulás táblás csodákat, melyeket valami jó kis magyar borral öblítünk majd le. Van kedved neked is elcsábulni? Szeptember 16-18, mi már nassra készen állunk! Csak nem most szakítottál? Hát akkor ott a helyed velünk, minden bánatod elszáll két kocka mogyorós után! Sajnos Johnny Depp nem jön, de azért itt egy kis klasszikus tőle. Mondjuk egyébként sem igazán szeretnénk megosztani a csokinkat. Még vele sem... Szóval, ha lájkolsz, akkor jól nyerhetsz tőlünk egy páros belépőt. 5 is van belőle. Éljen az édes élet és nő legjobb barátja!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr603209545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agomama50 2011.09.08. 18:08:45

Imádom a csokit, mint Gombóc Artúr!!!

Like:
Ambrus Ágnes

agomama50 2011.09.15. 12:18:04

Köszönöm szépen!!
Nyertem!!!!!!!

jikka 2011.09.17. 22:13:45

köszönöm szépen, mentünk, csokiztunk, jó volt (és még ziegler is). :-)
süti beállítások módosítása