Nesze!szer

Szérumot a termálból a ráncok ellen!

2011. szeptember 05.

 

Ne csodálkozz kérlek, mert az egy tény, hogy ahogy telnek az évek, a ráncok száma szaporodik. Az arcunkon főleg. Kutya egy világ ez, tudjuk mi jól! De szerencsére azért nem vagyunk védtelenek!

Azt kell mondjuk, nekünk a szérumok a kedvenceink a ráncok elleni küzdelemben. Mániákus szérumisták vagyunk, mert tudjuk, sokkal erősebb koncentrációban vannak benne a jóságok. A L'oreal Youth Code szérum például a nyár nagy fegyvere volt számunkra, szerettük a lágyságát is. És hurrá, most itt egy új, a Vichy exkluzív innovációja, a Liftaktív Serum 10. Már a kiindulás is jó, mert a flakon maga gyönyörűséges, ahogy ezüstösen csillog. 7 szabadalom található a készítményben, Rhamnose nevű öregedésgátló például, 10 százalékos koncentrációban. Ez egy növényi eredetű összetevő, amelyet bőrnyugtató tulajdonságai miatt használnak. A brazil növény száz százalékos kivonata található ebben az űrkapszulára hajazó csomagolásban. Nekünk a fürdőszoba dísze, és tényleg nem hazudik, percek alatt varázsol barátságos vonásokat. Aztán a napok múlásával még jobb fej lesz, mi pedig simulunk. A szérum állagát például imádjuk. Igaz, eddig csak emberkísérleteket folytattunk, a kutya kimaradt. Ajánljuk a mindennapos krémed alá, főleg éjszakára, hisz jobban beépül.  Lájkolni fogják az érzékeny bőrűek is, keressétek a patikákban a jó kis termálvíz alapú francia szépítőszert!

Vichy Liftaktiv Serum 10 - 9999 Ft


A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr593204415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása