Nesze!szer

Gyere táncolj, gyere táncolj még!

2011. augusztus 30.

 

Múlt héten a Maybelline őszi sminktrendjeinek bemutatóján jártunk. Náluk ezt a szezont a 70-es, 80-as évek diszkóvilága jellemzi. Nekünk erről ez a kép jutott eszünkbe. Na jó, mutatjuk és meséljük, hogy nekik mi.  Szóval, a brilliáns humorral és stílussal megáldott vezető sminkes, Larion Oscar elmesélte, hogy először jön ugye az ukász New York-ból, mi az új trend. Aztán ők, ahogy azt egy kedvenc kolléganőnk mondotta egyszer "ráasszociálnak" a vezetőséggel. Magyarán itthon is kigondolják, nekik mi is jut eszükbe erről. Inspirálódnak és alkotnak. Most volt ebből egy kis háziversenyük is a sminkeseik körében, mi is megtekinthettük a legjobban sikerült alkotásokat. Oscart pedig leginkább a 70-es évek luxus irányvonala kapta el ebből a korszakból. A lényeg a csillogás, az elegancia és a vad színek, akár a komplementer színpárok is egy szemen. Két új terméket is ajánlanak a diszkózáshoz.

 

 

 A Volum' Express spirál család bővült, új tagjukat One by One néven anyakönyvezték. Nem akarunk hajbakapni veletek, de képzeljétek, hogy ezt a hajápolók ihlették. Tehát AHA gyümölcssavat, C-vitamint tartalmaz. Tudtátok, hogy száz szempillánk van úgy általában egy szemen? Nehogy most leszámoljátok! Ez egy háromszáz sörtés kefe, onnan ez a tudásunk. Tehát egy pillánkra, háromszáz kefe jut, hogy mindennél erőteljesebb legyen a pillantásunk... (2 699 Ft)

A másik ajánlott termék ehhez a témához, az EyeStudio Quad szemhéjpúder, hat variációban. (Négy szín egy palettában). A szuperság az, hogy mikrocsillámok találhatóak bennük, az általunk kapott sötétkék például elképesztően gyönyörű csillogást ad. Állítólag bírják a strapát is, tehát nem lesz gond bennük átbuliznunk egy éjszakát. Eddig betegség miatt zárva voltunk, tehát nem igazán adódott alkalmunk a próbára. Tehát ez a pr-szöveg, amit ismertettünk, még nincs tapasztalásunk. Ha lesz, és hajnal négykor is bírja még, azt ti úgyis tudni fogjátok! Két palettát is megmutatunk most jól képen! (2 399 Ft) Izgalmas éjszakákat csajok!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr153191693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása