Nesze!szer

Fiatalítás Armanitól

2011. augusztus 30.

Bárhonnan is nézzük a dolgot, azt kell mondjuk, az általunk eddig próbált Armani kozmetikumok mind zseniálisak voltak. És nem a sznobság beszél belőlünk, mert az ugye nincs. egy szál sem. Egyszerűen működnek, minőségiek és kész. Zseniálisak. "A regeneratív orvostudomány kutatásai kimutatták, hogy az öregedés lelassítható. A jövőben az öregedés visszafordítható lesz." - mondta ezt Peter Lorenz professzor a Stanfordról. Az Armani pedig tényleg hisz ebben.
Ezért is Regenessence 3.R (3 bőrregeneráló hatóanyag) ennek a technológiának a neve, melyet alkalmaztak az alkotók. Teltebb bőr, finomabb bőrfelszín és hát nem utolsó sorban ragyogás - ezt adja például ez a szérum is. Köszi Armani bácsi! A Youth Regenerator 3 intenzív öregedésgátló molekulát tartalmaz, amely az arcápolók közül legmagasabb dózisban itt található meg. Energiabomba a bőrödnek. Must have szérum minden korosztálynak, persze, nem tiniknek! A Mammut Douglas Armani részlegén bővebben is mesélnek neked róla, mi nem akarunk untatni a részletekkel. Szerintünk érdemes lenne közelebbről megismerkedned vele!

Armani Regenessence Youth Regenerator - 26 900 Ft.


A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr23191619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása