Nesze!szer

Transzformálódj 4D-s spirállal!

2011. augusztus 25.

 



Bármennyire is fájdalmas, az idei nyár is lassan végéhez közelít… Elkeseredés helyett viszont koncentráljunk a pozitív oldalaira, kényeztessük magunkat minden széppel és jóval, amivel csak lehetséges. A L’Oréal Paris készült ehhez néhány meglepetéssel, melyek segítségével külsőnket is hozzáigazíthatjuk az ősz visszafogott hangulatához. Az új sminktrend a titokzatos, romantikus, és érzéki nőideált hangsúlyozza, így most a finom pasztellszínek, lágy kontúrok kerülnek középpontba. Íme pár újdonság, melyekkel könnyen elérhetjük a megfoghatatlan szenvedélyességet. Az alapok a makulátlan arcbőrnél kezdődnek, melyet elérhetünk a  Studio Secret Base segítségével.

Ez egy könnyed textúrájú báziskrém, feltölti a bőr egyenetlenségeit, és bársonyos tapintást hoz létre. Használhatjuk önmagában, vagy alapozó alá is. Mivel most ősszel a sejtelmes, mélyreható tekinteten van a hangsúly, elengedhetetlen a mindentudó szempillaspirál alkalmazása. A 4D-s Lash Architect dúsít, hosszabbít, vastagít, és ível egyszerre, eredménye pedig a drámai, műszempillákat idéző hatás a szempillák tövétől egészen a végéig.

Használata is könnyebb, mint bármelyik másik szempillaspirálnak, ugyanis csavart és egyben hajlított aszimmetrikus kefetechnológia meglepően precíz felvitelt tesz lehetővé. Az intenzív, mélyfekete pigmentek könnyed festékréteget vonnak az egyes pillákra, növelve az igéző tekintetet. (Brutálisan jó, most teszteljük!) Ha mindez nem lenne elég, itt a dúsító és hosszabító Volume Million Lashes Luminizer szempillaspirál, mely szétválasztja, teltebbé és hosszabbá varázsolja a pillákat. Ezeken kívül tartalmaz egy kis extrát: a fekete, ám színezett pigmenteknek köszönhetően drámaian kiemeli a szemszínt, és optikailag nagyítja a szemet. Négyféle színben kapható, melyek a kék, zöld, barna, mogyoróbarna. (Ez utóbbi szenzációs!) A gyengéd, ám egyben hangsúlyos és érzéki tekintet a Color Infaillible intenzív színárnyalatú szemhéjpúderekkel varázsolhatjuk magunkra. Azon kívül, hogy ultratartósak, még dörzsölés- és vízállóak is, és nem ülnek bele a szemhéj finom redőibe. (A képek miatt cseréltük csak fel a sorrendet, természetesen bázis, szín, utána spirál.)

Studio Secret Base: 4.499 Ft

Color Infaillible: 2.419 Ft
Lash Architect 4D:  4.199 Ft
Volume Million Lashes Luminizer: 4.199 Ft

 


Ha pedig valakinek még ezek után is akad teljesítetlen kívánsága, a Loreal facebookos oldalán tovább keresgélhet!

Nesze!Manna

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr713178875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása