Nesze!szer

Vörös riasztás!

2011. augusztus 24.

 

 

 

 

 

Riogatnak minket, mint varjat a mezőn ugye... Igyunk, kenjünk, hűsöljünk. De mi asszociálunk inkább. Az Avon Little Red Dress illata jutott eszünkbe, amely egy újdonság. Kis vörös ruhák ihlették, de mi nem tudunk ma kicsiben gondolkodni, nem az a nap van. Gyümölcsös-málnás-jázminos-rózsás-gyöngyvirágos. Kellemesen határozott.

 

(Azoknak, akik nem otthon gubbasztanak a négy fal között, és akik nem arra várnak, hogy kétszer csengessen a postás. Nem okoz nyolc napon túl gyógyuló sérülést, nem egy Chanel, inkább apró kis vörös riasztás a Nesze!szerben. Mindig bevetheted, előkaphatod, használhatod. Fegyverre fel! Nőies lányoknak, vagy a nőiességet erősíteni vágyóknak. Ne riadj meg saját magadtól, használd az erődet!)

Avon Little Red Dress parfüm - 50 ml 4990 Ft

 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr373175282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása