Nesze!szer

Egér a Marson és máshol

2011. augusztus 19.

 

 

A természet olyan csodálatos. Azt gondoljuk, mi emberek, mekkora nagyot alkottunk, aztán kiderül: nem vagyunk mindenhatóak. Néhány napja egy  egészen „aprócska” probléma miatt végül kénytelenek voltak törölni a Chicago- Stockholm járatot... Ugyanis egy egér lopózott a gigantikus méretű Airbus 330 repülőgép fedélzetére.
A SAS légitársaság attól tartott, az icipici rágcsáló kárt tehet az elektromos vezetékekben, vagy bármely más módon zűrzavart okozhat a járművön. A keddi járat 250 pórul járt utasát az állam természetesen kárpótolja az ámokfutó állatka miatt, és kártérítésképpen díjmentesen bookolhatnak egy másik útra. Két amerikai utas szerint „több mint egy órán keresztül ácsorogtak, teljes pánikban egy mozgó dolog felett”. A légitársaság tisztviselői állítják, eddig még sosem történt hasonló eset, ám a tények mást igazolnak, ugyanis 2009-ben két Delta járatot is töröltek, mert gyanították, hogy az utasokon és a személyzeten kívül egy egér is tartózkodik a fedélzeten. Áprilisban pedig azért nem szállt fel egy gép, mert túl sok rágcsáló ürüléket találtak a gépen. Mostanáig az egér kikerülte a csapdákat, de ha nem találják meg rövid időn belül, kifüstölik a gépből a kis potyautast. „Biztonsági okokból senki sem repülhet, amíg az egér nem repül.” – nyilatkozta a cég szóvivője a NY Daily New-nak. Úgy tűnik kis állat nagy zűrrel jár!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr403164422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása