Nesze!szer

Nyerj tőlünk rettentő jó mozijegyet!

2011. augusztus 10.

 

 

Mai kérdésetek felénk az lehet, hogy kerül a balta a Nesze!szerbe? Jogos is. De ha elmondjuk, hogy egy olyan film vetítésére hívunk benneteket, amelyben az isteni Colin Farrell is szerepel és ez egy jó kis vámpíros történet? Na ugye, így már így érhető, hogy helye van egy szépség blogban is baltástul mindenestül. Veled is történt már olyan, hogy senki nem értette meg, amit mondtál? Mintha süket fülekre találtál volna? A Frászkarika főhősével, Charley Brewsterrel is ez a szitu, pedig ő erősen gyanítja, hogy szomszédja komolyan szívja mások vérét. És innen jönnek szokás szerinte a bonyodalmak. Ez a mozi egyébként tisztelgés az eredeti, 1985-ös Frászkarika előtt. A készítők mindenképpen szerették volna megtartani ugyanúgy a horror és a vígjáték közötti egyensúlyt, mint ahogy a nagy elődnél volt. Colin Farrel például meglehetősen szkeptikus volt a saját vámpíros szerepével kapcsolatban, mert annyira imádta a '85-ös verziót, aztán beleszeretett az izgalmas karakterbe. 

 

 

A különleges maszkokért az Oscar-díjas Howard Berger (Narnia Krónikái, Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény), valamint Greg Nicotero (Hasonmás, Ragadozók) feleltek. A két kitűnő szakembernek ezúttal sok mindent a megszokottól eltérően kellett megcsinálnia a 3D-s technika használata miatt. "Sokkal átlátszóbb, tisztább sminkeket kellett készítenünk." - mesélte Berger. "Nagyon kellett figyelnünk arra, hogy hová helyezzük el a kontúrokat, vagy hogy mit hova ragasztunk le, hiszen nagy felbontású 3D-ben minden apró részlet tisztán kivehető. Még a színekből és a vérből is mást használtunk, mint eddig. Vannak bizonyos művérek, amelyek sokkal realisztikusabbak 3D-ben." Egyébként Colinunk is öt eltérő maszkot kapott ám...

 

 

Szóval ez egy rettenetes és szórakoztató film is egyben. Na, ki jön velünk mozizni, cool sminkes munkát csekkolni? Van 5 páros jegyünk augusztus 17-ére. Hmmm, egy jó kis vámpíros, nevetős 3D? Lájkoljatok itt és a facebookos oldalunkon is, és majd jól kihúzzuk a nyertes neveket. Nem akarjuk sokáig szívni a véreteket, inkább találkozzunk a vetítésen! Egy sima nachos rendel...a piros szószt most inkább nem kérnénk hozzá! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr643143802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása