Nesze!szer

Fókuszálj az augusztusra!

2011. augusztus 01.

 

 

 

 

 Itt van az augusztus, itt van újra. Hurrá! És jön a Sziget is, de másnak is örülhetünk. Csodák érkeztek például a M.A.C.-be. Mutatnánk a hivatalos leírást, hogy tudd a tutit.

 

NEM MÚLHAT EL DIVATHÉT A M.A.C CSODATÉVŐ PREP + PRIME TERMÉKEI NÉLKÜL. AZ EGYSZERRE TÖBB FELADATOT IS ELLÁTÓ PREP + PRIME FORTIFIED SKIN ENHANCER SPF 35 SZÍN-KORRIGÁLÓKÉNT, SMINKALAPKÉNT, UV SZŰRŐKÉNT ÉS HIDRATÁLÓKÉNT IS FUNKCIONÁL. A PREP + PRIME TRANSPARENT FINISHING POWDER IS SZÉLESÍTI A PALETTÁT, MELY ÉSZREVEHETETLEN, EGYENLETES, SELYMESEN PUHA ÉS SZÍNTELEN TEXTÚRÁJÁVAL MÁR KOMPAKT FORMÁBAN IS ELÉRHETŐ, HOGY BÁRHOL FELFRISSÍTHESD MAGAD VELE.

PREP+PRIME FORTIFIED SKIN ENHANCER SPF 35
Adjust Halvány barackszín
Illuminate Halvány levendula
Neutralize Halvány sárga
Boost Bronzos narancssárga
7700 Ft

PREP+PRIME TRANSPARENT FINISHING
POWDER/ PRESSED
6200 Ft

PREP+PRIME TRANSPARENT FINISHING POWDER
6200 Ft

 

Ez így érthető volt, mi is a Prime  Focus kollekció? Amennyiben nem, kénytelen leszel te is beugrani a M.A.C-be. Nekünk feltett szándékunk, hogy holnap arra járunk, mert az a halvány levendula... Azt mindenképpen be kell vetnünk a Prince koncerten! (Tudod, már a Westendben is van üzletük.)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr223118046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása