Nesze!szer

A romantika diszkrét bája

2011. június 06.

 

 

 

A L'Occitane új tavaszi-nyári kollekcióval jelentkezett. Egyébként is hajlamosak vagyunk szerelembe esni a termékeikkel, de ez a Peónia... Ez a virág neve ugyanis, amely igen régóta a szívünknek a csücske, csak a nevét nem tudtunk. Eddig valamiféle rózsának tituláltuk, de hát ugye, nem vagyunk Bálint gazdák. Az új sminkekről ebben a családban most nem beszélnénk, majd egyszer később. Viszont az illat, ami nemrég került a boltokba, hát az... Na jó, mondjuk az okosságot tovább. A Peónia kollekció a dél-franciaországi Dróme térségből származó peónia-kivonatot tartalmaz. (Nem mehetnénk valami tanulmányos útra megtekinteni?) Egyébként létezik egy mediterrán legenda egy gyönyörű nimfáról, akit Peóniának hívtak. És ahogy ez lenni szokott, egy féltékeny isten ezerszirmú virággá - Peóniává változtatta őt. Az illat isteni, az biztos. Ha beleszippantasz az üvegbe azt fogod érezni, mintha egy frissen nyírt füves réten sétálnál, körülötted virágok, közben hallod az apró bogarakat zümmögni és tudod, hogy néhány lépés múlva egy pompás piknik fog várni. A szerelmed pedig meg mindjárt kinyitja azt az isteni rajnai fehéret... Huhhh, most valahogy fel kell ébredjünk ebből a romantikus álomból, jöjjenek a tények! L'Occitane-ék gyártanak Eau de Parfümöt is most már, így még tartósabb lesz az illat rajtad. Ajánljuk. Kezdő és leendő szerelmeseknek.

Ja, van egy pici mintánk, kipróbálod?

Pivione Flore Eau de Parfum 50 ml - 12 750 Ft, Eau de Toilette 75 ml - 10 900 Ft

 

Nesze!P

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr962961145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Intizar 2011.11.17. 10:31:13

Bocs, de ez a nimfás történet badarság. Pasas volt az, aki bazsarózsává változott, mégpedig Paián, az istenek orvosa. Tudom, hogy így nem annyira "romi" az ügy, de hát ez van.
süti beállítások módosítása