Nesze!szer

De miért izzadnék 72 órán át?

2011. május 31.

Ez egy kis post - kis képpel - nagy dilemmával. Szeretjük a Vichyt. Izzadni pedig nem szeretünk. Teszteltük a Stress Resist névre hallgató alkoholt és parabént sem tartalmazó készítményét. Nem volt gond. A borzasztóan magas gázszámla befizetésének kálváriáját is ezzel a védelemmel éltük át. Nem folyt patakokban rólunk a víz - pedig... Vichykét megszerettük, mert extrém helyzetekben is védett. De azóta sem értjük - miért hirdetik úgy: akár 72 órán át tart a hatása. Vagy ez a Ne fürgyé le! elv? Hmmm... Mindegy. Ajánljuk a cuccot. Meg a mosakodást is.

 

Vichy Stress Resist golyós dezodor - 3990 Ft

Nesze!P

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr282945349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mostmar_kicsit_unom 2011.06.02. 10:29:45

igen, sok olyan hely van a világban, ahol nem fürdenek, ha nem muszáj. és nem a harmadik világra gondolok, hanem nyugat és észak európára. nekik ez egyszerűen takarékoskodás.
nekem mondjuk nehéz volt elviselni a szagot.
süti beállítások módosítása