Nesze!szer

Mi van, ha Kate gyűrötten ébredt?

2011. április 29.

 

Nem is merünk belegondolni, hogy micsoda malőr lenne, ha a leendő hercegné nem aludt volna jól az éjjel és reggel óriási táskákkal a szeme alatt kelt volna. Ajánlunk gyorsan néhány terméket, amellyel emberivé varázsolhatja az arcát. A legtutibb a Yamuna Szemkörnyékápoló széruma hyaluronsavval. Ezt mindenképp a NuSkin Galvanic Spa-javal, azaz népies nevén az arcvasalóval vigye be. Remek még a L'Occitane angelikás hideg cucca a szem alá, ez hűsít és lelohasztja a puffadást, ha kell. Az egész arcra a Rapidoceutical készítményt ajánljuk, ez durván jól simítja ki a vonásokat. (Az alsó pillákat nem érdemes szempillaspirálozni a sminkelésnél, mert úgy jobban látszanak a karikák.)
Ha pedig makrancos Kata a ruhával elégedetlen, akkor ajánlanánk a Coin-ba való elrohanást, most 3 napra Ourstyle pop up store nyílt. Azaz a legkiválóbb magyar tervezők ruháit vásárolhatja meg a kis hercegné. Tóth Bori vagy Abodi Dóri cuccai között csak talál valamit a zártkörű bulira szerintünk...
 

Nesze!P

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr442864229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása