Nesze!szer

Energizáld luxussal magad!

2011. április 18.
 


Egy hete rakosgatok a laptop mellett egy nagyobb üvegcsét. Ez nálam a munkaterület, a vigyázat, a tetőn dolgoznak placc - a posztra váró dolgok helye. Aztán azt vettem észre, hogy úgy negyed óránként fogom, leveszem az ezüst kupakot és beleszagolok.  Olyan igazán kellemes illatnak tudnám jellemezni. Néhány nap elteltével pedig rájöttem, ez a dolog engem megbabonázott. Pedig vak varjú legyek, ha hittem benne. Azt gondoltam, a La Prairie most megjelenő Cellular Energizing termékcsalád sznob állűr, nem más. De miután vadászkopóvá váltam lassan, tényleg ráeszméltem, a família testpermete tud valamit. Aztán utána is olvastam, mi található az üvegcsében. Alapja a tengeri összetevőkből álló többfunkciós formula. A tengeri moszatból származó AHA savak segítenek fenntartani a sima, puha bőrt, az ásványok pedig energiát biztosítanak és támogatják a sejtek megújulását. Ezt ugye érezhetném, ha nem csak szagolgatnék.
Az alga kivonatok, a vitaminok, a tápanyagok, a zsírsavak és a béta-karotin pedig hozzájárul a bőr természetes megújulási folyamatához. De benne van a La Prairie Exkluzív Sejt Komplex, amely hidratál és alapvető tápanyagokkal támogat. Az illat pedig vörös grapefruitot, verbénát, olasz bergamottot, kardamont és virágos jegyeket tartalmaz, és például  muskotályzsályát is és tölgymohát, de elnézést kell kérnem, ezt nem pontosan érzem ki belőle... Inkább a finom almás-jázminos, zöld mate-s hatás dominál az én érzetemben. A termék leírása szerint a szellemet is élénkíti, mondjuk be kell lássam, az utóbbi néhány napban tényleg elszabadultam a klaviatúrán.  Na jó, de most már elég az én szag fétisemből! Közérdekű még, hogy a testpermet mellé májusban megjelenik a tusfürdő és a testápoló is. Ez utóbbi hidratál és alapos antioxidáns védelmet is nyújt, természetesen amellett, hogy az illata kihagyhatatlan. Ne sajnáld magadtól ezt a luxust, a bőröd és a közérzeted is meghálálja. Én meg csak lejövök valahogy erről a szenvedélyemről...Vagy minden La Prairie termék ilyen? Mert akkor komoly gondok lesznek velem...

La Prairie Cellular Energizing Testpermet 50 ml - 17 200 Ft
Tusfürdő - 14 400 Ft
Testápoló 15 600 Ft
 
 

Nesze!P 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr742837462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása