Nesze!szer

Rózsavízzel locsolok

2011. április 13.
 
A kora reggeli órákban a kézzel szedett  piros rózsaszirmok olajából készült harmatos esszencia mindent helyettesít és mindent visz. Igazi joker.  Van legalább egy üveg a táskámban minden időben. A Bkv járatain utazva nem egyszer mentett már meg frissítő permete a fülledt melegben. A rózsavíz öregedésgátló, erősíti a sejtfalakat, csökkenti a stressz hatásait. Nedvesíts be vele egy-egy vattakorongot és helyezd a szemhéjadra. Kisimítja a szemkörnyék ráncait. A 100 %-os tiszta kozmetikum tonizáló hatással van a bőrünkre, segíthet enyhíteni a pattanásos tüneteket. Nyugtató és antiszeptikus hatású, akár borogatásként is használhatjuk rovarcsípésre vagy leégett bőrre.  A rózsafajok közül a Damaszkuszi rózsa tartalmazza a legtöbb illóolajat, de hatóanyagait tekintve is kiemelkedik a többi közül.
 

A drogériákban és bio üzletek polcain találod meg, ahol kedvedre válogathatsz a kozmetikai márkák rózsás csodaszerei között. 

 

 

Nesti Dante natúrszappan 990 Ft

Dabur rózsavíz 1.350 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr522822614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása