Nesze!szer

Szépség gép romboló

2011. április 05.

 

 

 

Az elmúlt hat hónap során számtalan kedves olvasói levelet kaptunk tőletek, időnként messzi földekről. Köszönjük, hogy bizalommal fordultok felénk, ígérjük ezután is mindig válaszolunk nektek! Engedjétek meg, hogy bemutassuk az egyik legelbűvölőbb levelet, amelyet a távoli Ázsiából címeztek meg. Erősen google fordító gyanús, ugye? :)

 

Hello!

Ez X, Nagyon megtisztelő, hogy megírom ezt a levelet neked. Y cég gyárt szépség gépek romboló Kínában, mi termel oxigén, lézerek, kavitáció, LED, bőr szigorítás stb. Mi is keres forgalmazókat. Minden kedves gép vannak CE hitelesített. Gépeink van kiváló áron! Ha érdekli a mi szépség gépek, vegye fel a kapcsolatot velem. Várja, hogy a tárgyaláson meg!

Üdvözlettel, X

Tengerentúli Osztályvezető

 

Nekünk megtisztelő, hogy olvastok bennünket! Mi szépséget nem rombolunk, viszont kényeztetünk. Csatlakozz közösségi oldalunkhoz! A követőink között kisorsolunk ma egy Maybelline szempillaspirált!  

 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr752801334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása