Nesze!szer

Bifidusz már a testápolómban is?

2011. március 02.
 
 
 
Lassan már teljesen megszokjuk, hogy nano kapszulákkal kelünk, enzimekkel fekszünk, mindent pucolunk kívül és belül, a baktériumok pedig a legjobb barátaink. Ám most újabb okosság ütötte fel a fejét a kozmetikában. Ugyanis a Garnier új testápolójában L-Bifidusz van. Durva, nem?
"A Garnier Body Intensive 7 Days testápoló egy újszerű összetevőt, L- Bifiduszt tartalmaz, mely képes optimalizálni a bőr természetes vízháztartását. Az L -Bifidus-t a probiotikumok területén folytatott kutatások ihlették. A bőrgyógyászok által kozmetikai tulajdonságai, többek között hidratáló hatása miatt elismert hatóanyag. Az L-Bifidus segít visszaállítani a bőr egyensúlyát, így felvenni a harcot a száraz bőr dehidratációja ellen, és megerősíteni a bőr barrier funkcióját. A természet ihlette, hidratáló tuljadonságú öszetevőket tartalmazó különleges formula és az L-Bifidus egyesítésének köszönhetően a testápoló család kivételes hatékonyságú eredményeket ért el, és olyan intenzív hidratálást, ami az utolsó használat után 7 napig is érezhető"
Ezt mondja a hivatalos sajtóanyag. De mi azért közelebbről is ismerkedünk vele napok óta. Azt nem kockáztattuk meg, hogy egy álló héten át nem kenjük be magunkat, csak egyszer, mert azért nem szeretnénk elindulni az országos vakaródzó bajnokságon. Viszont megszerettük ezt a kencét a teszt időszakban, az a nagy helyzet. Főleg azért, mert igen könnyen beszívódik és nem kell fürdés vagy tusolás után még fél órát tölteni várva azt, hogy felöltözhessünk. Így a hasonlóan higany típusúaknak, mint mi vagyunk, nagyon ajánlanánk. Akinek van másfél két órája várnia egy testápoló beszívódását, annak ezúton küldenénk elismerésünket, mi rohanós típusúak vagyunk. 5 különböző variánsa kapható az újdonságnak, van aloe verás, kakaó vajas, mézes, mangó olajos és karitévajas is, természetesen annak függvényében, milyen típusú a bőrünk.
 
Szeretnéd te is kipróbálni, milyen hatást gyakorolnak rád az L-Bifiduszok testközelből? Mivel nem harács az aszcendensünk, van egy aloe verás testápolónk normál bőrre és egy karitévajas extra szárazra. Kérünk egy lájkot, megosztást és már kenheted is!
 
 
 
 
 
 
Garnier 7 days hidratáló testápoló tej: 1099HUF (250 ml), 1499 HUF ( 400 ml)
 
Nesze!P
 
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr672703533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása