Nesze!szer

Már nem zabálok - hajat mostam

2011. március 01.

  

 
 
Két hete érzem úgy, hogy valami nem stimmel. Aztán a barátnőm is megerősítette, nem vagyok egyedül. Ugyanis a hosszúra nyúlt telet egy kisebb kajálási hullámmal ütöm el valahogy. Legszívesebben ki sem venném a fejemet a Nutellás üvegből, Brownie-val fekszem és pillecukorra hajtom álomra a fejemet. Nyílván nem túl okos ez, de annyira vágyom a napfényre, amelyet édességgé transzformálok át magamban, hogy csak na. És a barátőm is. Még szerencse, hogy mindketten sportolunk. De ez nem jelenti azt, hogy a nadrágomon a zipzár felhúzásának már ne legyen egy kis játéka. Mert van.
Aztán rátaláltam a megoldásra. Soha nem gondoltam volna, hogy a fürdőszobámban kell keresnem a falási mániám ellenszerét. Ott bújkált ugyanis a Tigi Colour CombatTM sampon és baráti köre. Aaaaaaaaaaannnyira finom illata van, hogy azt szavakba önteni is alig lehet. Olyan karamell lepi el az ember auráját, ha felpattintja a kupakot, hogy az valami csodálatos. Nemrég szereztem be a sampon-kondícionáló-kondícionáló spray kombót, lévén, a titokzatos vörös és feltűnően gyönyörű barna haj elérésének érdekében ajánlják. Miért nem mondta ezt nekem eddig valaki? Mert nem csak az illata, de a hatása is remek. Szerencsére szulfátmentes a sampon, és a Colour LockDown technológiával tartósabbá teszi a hajszínemet. Mesés lenne, ha az UV-védő hatást is észlelhetném, de leginkább most a szmogtól kell védeni a szálacskáimat. A kondícionálió is pompásnak bizonyult és a spray is. Szinte giccses módon olyan lett a tollam, mint a reklámok szlogenjei: csillogó és fényes. (Majdnem megnéztem, miért állnak ennyien a soromban...) Szóval, a karamell szett és én örök barátságot kötöttünk. Azóta, ha a vaníliás karikát akarom befűzni a fülembe, csak megrázom a tincseimet és az édesség illat, ami a loboncomból jön, teljesen megnyugtat. Most meg az lesz a fura, hogy állandóan hajat mosok. Egyébként tudtátok, ha az angoloknál egy csaj azt mondja egy pasinak: nem érek rá, hajat mosok, az azt jelenti: nem jössz be és nem akarok találkozni veled? Hasznos volt az infó, ugye...
 
TIGI - Bed Head, Colour Combat trió - 8290 Ft
 
Nesze!P

  

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr962700615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása