Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nesze!szer

Asztrológia iránytű a hétvégédhez

2011. február 26.
 
 
 
2011. február 25-27.
Ami a hétvégét illeti…
 
Kos
Március 21 – Április 20.
Mindig kettőn áll a vásár. Ritkán és csak rövid ideig működik az, hogy míg te nem adsz semmit, addig a másik teljes erőbedobással mindent a lábaid elé tesz. Idővel, de szerencsés esetben már az elején oda-vissza működiknek a kapcsolatok. Van benned egy olyan türelmetlenség, ami sok esetben csak az elvárást ébreszti fel benned. Legyen ez egy olyan hétvége, amikor nem magadra, hanem a társaidra figyelsz. Hidd el, hogy a találkozások, a bulizás akkor igazán jó és színes, ha abban mindenki érvényesülni tud.
 
Bika
Április 21 – Május 20.
A zsúfolt hétköznapok után olyan fáradtan és kimerültnek érezhetetd magad, hogy legszívesebben ágyban töltenéd a hétvégét. Ha képes vagy erőt venni magadon, akkor mindenképpen a szabadban tölts el valamennyi időt. A séta, a friss levegő a legjobb aduász, hogy feltöltődj. Közben még az is előfordulhat, hogy megkívánod az éjszakai életben való pezsgést annak minden bódultságával. Akár így lesz, akár nem, a vasárnapot családoddal, szerelmeddel töltsd, mert kevés idő jutott rájuk az utóbbi időszakban.
 
Ikrek
Május 21 – Június 21.
Továbbra is tart az a tendencia, hogy a dolgok felett elegánsan eltekintve ignorálod a részleteket. Ugyanakkor azok az Ikrek, akik erőt vettek magukon és vállalták a bevonódást, intenzívebb közös pillanatokat élhetnek át a barátokkal és általában azokkal, akikkel kikapcsoldósá címszóval időt töltenek. A felületesség bizonyos értelemben megóv a csalódásoktól, ugyanakkor távolt tart a pozitív élményektől is. A sport, ami koncentrációt igényel, segíthet ebben, arról nem is beszélve, hogy más szempontok miatt is jót teszel magaddal.
 
Rák
Június 22 – Július 22.
Meglehetősen érzékeny héten vagy túl, és nem mondhatjuk, hogy ennek vége. A hétvégék azonban kötetlenebbek, ha te is akarod, olyan programokat csinálj tehát, amihez kedved van, azokkal találkozz, akiket szeretsz. A masszázsról tudvalevő, hogy a lelket legalább annyira ápolja, mint a testet. A helyedben ezt a kényeztetést például nem hagynánk ki. A szintén tunning hatással járó vásárolgatást is neked találták ki, legyen hát bármi az, amit az utóbbi időben meg akartál venni magadnak, ezúttal ne fogd vissza magad.
 
Oroszlán
Július 23 – Augusztus 22.
Nem kevés konfliktus, vita, ellentét vesz körül, ennek megfelelően elég stresszes, sőt ingerült vagy. A munkahelyi gondokat nem biztos, hogy képes vagy az otthonodba lépés előtt letenni, de családodban is bőven akadnak cselesen elhelyezett aknák. Van az úgy, hogy egy feladattal azonnal foglalkozni kell, hogy a baj ne nőjjön a fejünkre, de olyan is van, amit érdemes félretenni, és valami mással foglalkozni, mert a távolság megszelidíti a bennünk lévő dühöt, ettől pedog objektívebben látjuk a helyzetet. Jelenleg ez a B terv legyen a mérvadó. Rúgj ki a hámból, vagy tégy bármit, csak tedd félre a gondokat!
 
Szűz
Augusztus 23 – Szeptember 22.
Alig várod a tavaszt, hogy egy igazi nagytakarítást végezz. A lakást órákon át szellőztető, kitárt ablakot lemosós időszak még nem jött el, de könnyen asszociálunk egy másfajta takarításra: belsőd méregtelenítésére. A Szűzek alapvetően egészségesen étkeznek, de a salaktalanítás neked sem árt. Reggel sport, utána szauna, könnyű reggeli, sok zöldség, semmi alkohol, sok pihenés. Jövő héten pedig felfrissülve veheted fel a küzdelmet a mindennapokkal.
 
Mérleg
Szeptember 23 – Október 22.
Kirobbanó formában vagy. Nem férsz a bőrödben, mert valami szavakba nem önthető életerő dolgozik benned, ami optimizmussal, sziporkázó ötletekkel és fantasztikus kisugárzással ruház fel téged. A táncparkett ördöge és a baráti társaságok központja vagy. Flörtölj, szórakozz, és szórakoztass másokat, mert ezen a hétvégén te vagy a fény az éjszakában. Sok baj nem is érhet, mert angyalok hada kísér, mindösszesen arra figyelj, hogy nem igyál túl sok alkoholt, hogy a hétfő reggeledet ne ez pecsételje meg.
 
Skorpió
Október 23 – November 21.
Munkahelyi, szakmai kihívásokkal küzdesz. Tele vagy tenni akarással, bizonyítási vággyal, de vannak gátló energiák, nehezítő körülmények, amelyektől semmi se úgy halad, mint szeretnéd. Persze ha valaki tudja, hogy hogyan lehet lépésről lépésre, alaposan megkomponáltan előre haladni, akkor az te vagy, de ezek foglalkoztatnak a szabad idődben is. Ezért is figyelj oda azokra, akik körülötted élnek, mert jogosan tartanak igényt rád, és a legkevésbé se kíváncsiak a hátadra, amíg munkával töltöd az időt. A kikapcsolódás segíthet abban, hogy a gondolataidat rendezni tudd.
 
Nyilas
November 22 – December 21.
Nehéz ébredés, ólomlábakon induló napok, dekoncentráltság, elkalandozó gondolatok. Mintha nem lennél csúcsformában. Elfáradtál, amin egyszerű segíteni: pihenj többet! Mozogj, légy aktív, fáraszd ki magad fizikailag, és este feküdj le szépen aludni. Igen, tudjuk a hétvége a partiké, de nem halsz bele, ha pár buliból kimaradsz, és hidd el, elfelejteni se fognak. A tartalékaid azonban feltöltés után sikítanak, és ez mindig elsődleges kell hogy legyen annak érdekében, hogy utána legyen miből gazdálkodnod.
 
Bak
December 22 – Január 20.
Összeszedett vagy, testben és szellemben aktív. Ezzel a munkában határozottan előnyt szerezhetsz. A babérok konkrét learatásához mondjuk várnod kell még egy keveset, de addig is bőszen gyűjtögesd a piros pontokat, amiket garantáltan beválthatsz majd. Az érzelmi életed, a meglévő kapcsolatod már nem feltétlenül ennyire vibráló, de ne ess kétségbe, ne hisztizz, ne rendezz jelenetet! Fogd fel úgy, hogy nem mindenki ugyanazzal a tempóban sétál hegynek felfelé. Próbálj kedves lenni, mi több a másik kedvében járni, és olyan hétvégi programban részt venni, amit a párod vagy a barátaid szeretnének. Értékelni fogják!
 
Vízöntő
Január 21 – Február 19.
Olyanok ezek a napok, mintha a levegő se mozdulna. Pedig te nem szereted, ha egyhangú, színtelen és unalmas az élet. A csendes időszakoknak később nagy hasznát veheted, mert a megújulásod részét képezik. A csendesebb napok remek alkalmat teremtenek arra, hogy magadban terveket rajzolgass. Érezheted ezt magadban más szempontból is, mert bújós, bevackolós hangulatban vagy. Mondd ezt el a kedvesednek, és csapjatok egy közös főzést, majd filmnézést!
 
Halak
Február 20 – Március 20.

Remek periódusban vagy, sok minden összejön, kialakulhat, amiről eddig álmodoztál. Fontos azonban, hogy ha jön a hullám, akkor azt lovaglod is meg! A munkában ez megy is, és elképzelhető, hogy a hétvége egy részét is a karrieredet megalapozó dolgokkal kell töltened. Azonban ha tudod, hogy hová szeretnél eljutni, akkor ezt nem áldozatként fogod fel. Mindeközben szórakoztató vagy, amit egy vacsora közben a többiek is élvezhetnek. 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr52692279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása