Nesze!szer

Pénteki praktika 5.

2011. február 11.
 
 
 
Sokszor megyünk úgy el dolgozni, hogy utána ötye program van, avagy rándira vagy színházba sietünk. Ilyenkor nyílván nem szeretnénk az irodai légkört is magunkkal vinni az arcunkon, kicsit fel kell dobni orcánkat. Ez pedig járhat azzal, hogy a fél fürdőszobát magunkkal kell cipelnünk. Ám vannak apró trükkök, amellyel megúszható, hogy Sancho Panza is jöjjön velünk. Elég, ha egy kis pirosítót viszünk fel újra az arcunkra, ebből tehetünk picit a szemöldökünk alá is, új fényt ad. Egy jó Iridina szemcsepp is csodákra képes, pillanatok alatt lesz csillogó tekintetünk, majd jól azt gondolja esti pártnerünk, hogy így örülünk a viszontlátásnak. Egy kis szájfény is jöhet, az sem foglal nagy helyet. Amennyiben pedig öt óra fele úgy érezzük, hogy az arcunkon a bőr a vállunkra ér, kiváló fegyver a Juvena On te Move arcápolója. Ez egy öregedésgátló krém, amely összekapja az arcunkat rendesen - és amelyet egyedülálló módon sminkelés előtt és után is felvihetjük az arcunkra. Ecsetet is mellékelnek hozzá, tehét a legjobb tutiság számunkra.
Egyéb praktikák. A Mono üzletében még mindig tart az 1-5 ezer forintos cuccok dömpingje, ugorj be, ha arra jársz.
Tóth Bori is Sample sale-t tart, Nanushka új boltot nyit 4 napra, február 17-én.
Formálni szeretnéd magad? Akkor most néhány napig még kedvezményesen vásárolhatsz Pilates dvd-ket: http://www.agipilates.hu/KedvencekDVD_valogatas.html A Power Plate-et ingyenesen próbálhatod ki első alkalommal, mi melegen ajánljunk ezt az edzésformát. Fél óra alatt leedzel és tónusosizmaid lesznek, plusz ugye fogyhat az, akinek ez szükségeltetik: www.royalclinics.hu Jön a Valentin? Tényleg! Van egy vicces ötletünk. Egyik kedvenc blogunk, a szakítós bulit rendez: http://szakitshabirsz.blog.hu/. Mindenképp vigyél magaddal egy szakítós mondatot, tudod, mint amilyen az örök kedvenc: Értékellek, mint embert...Szerintünk ez irtó jó bulinak ígérkezik. Aki pedig a dínomot és dánomot kedveli, annak a Millenárison a helye. A Kézműves Magyar Ízek Vására. Kóstolhattok Légli borokat, Spiritus Primus pálinkákat, Cserpes Sajtműhely remekeket és erdélyi termelők is lesznek. Jó étvágyat a hétvégéhez, szerelemhez, szórakozáshoz!

 

Nesze!P

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr732654308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása