Nesze!szer

Pénteki praktika 4.

2011. február 03.
 
 
Bizony, bizony, ma egész nap süt rád a napocska. Nem is tehetsz mást, minthogy mosolyogsz, ugyanis ma megint teremtő nap van. Tehát légy pozitív és hidd el, olyan változások indulnak el az életedben, amelyeket szinte remélni sem mertél! Az üzletek kirakataiban már láthatod, hogy felénk tart a Valentin-nap. Amennyiben van kedvesed, több módon is meglepheted. Egy szexi fotósorozat? Hmmm? www.annakirschner.com Vagy valami igazán extrára vágysz? Ajánljuk a Royal Clinics akcióját, itt most olcsóbban kapod meg a bőrállapot elemzést és az All in one arckezelést, ami hát finoman szólva sokat dob az ember arcán: www.royalclinics.hu Messzi tájas romantikára vágyóknak súgnánk: www.kulfoldiszallodak.hu Apró figyelmességet pedig innen tudsz küldeni: www.tesconyha.hu Igazán édes élményt szerezhetsz a párodnak. Ezen kívül érdekes lehet még a Valentin-napi Gyertyafény Express, ez egy vonatos romantikázás. A legmorbidabb kategória viszont a Szerelmespár túra a Sziklakórházban. Ez utóbbit azonban lehet, hogy csak orvostanhallgatóknak gondolnánk - www. sziklakorhaz.eu Szingliknek pedig egy buli jövő hétre: Jam pub, 10-én, tele facér celeb pasival - azoknak, akik szeretik. És azoknak, akiket egyáltalán nem érdekel a Valentin-nap üzennénk: kit érdekel ez az egész, érezd jól magad! Itt egy egyszerű pakolás receptje, amellyel csodát varázsolhatsz magadból. Reszelj le egy kis uborkát, ezt
keverd össze egy csészényi zabpehellyel. Zsíros bőrnél egy teáskanál joghurttal keverd el, száraznál pedig tejjel. Harminc percig hagyd fent, nézz meg egy Jóbarátokat, utána mosd le. Surgárzóan szép lettél!

  

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr342637038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása