Nesze!szer

Szexi fegyver csajoknak

2011. január 27.

 

 


A Ricci Ricci üveg fogta magát és átöltözött. Levetette eddigi sok díjat nyert rózsaszín árnyalatát és egy igazán pajkos árnyalatot választott - a pirosat. Készítői ezzel utalnak a híres Ricci Club férfi illatra, amelyet a kortárs művész Sol Lewitt tervezett még a hetvenes években a Nina Ricci háznak. Ricciékhez ugyanis az art igazán közel áll, meg természetesen a divat is, hozzánk pedig ez az új illat. Leginkább a pimaszan szexi kifejezést tudnánk használni rá. 


Aurélien Guichard és Jacques Huclier alkották meg ezt a csodát. A fejjegyben málnát, rebarbarát és gyömbért rejtettek el. A szívjegyben estike tűnik elő, mely ugye, sötétedés után bontogatja szirmait és illatozik. (Ez utóbbi igen szexi vonás, lássuk be.) Kísérője pedig az érzéki tubarózsa és a májusi rózsa, az alapjegyben pedig a pacsuli és a szantálfa ad még egy löketet az érzékiségnek. Ez egy igazán magabiztos és játékos illat, ahogy ezen a limitált kiadáson elhelyezett szalagok is tükrözik. Egyébként az üveg kivitelezésének különlegességét a pop art ihlette. "A parfüm egy műalkotás, az őt rejtő üvegnek is egy mesterműnek kell lennie" - mondta Nina Ricci fia, Robert Ricci, aki egyébként a márka művészeti igazgatója. A Ricci Ricci arc még mindig Jessica Stam, az illat pedig tényleg elég jó marketing. Persze, csak akkor, ha nem vagy túl jó kislány. Teréz anyáknak és apácáknak nem ajánljuk. Kalandra vágyó csajok fegyvere ez. Hajrá lányok! 


 

Ricci Ricci Dancing Ribbon - Limitált kiadás Eau de Parfüm Spray 50 ml 18 600 forint
 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr62617867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása