Nesze!szer

Pénteki praktika 2.

2011. január 21.
 
 
A cipőt a cipőboltból szlogen már rendesen a múlté. Így léteznek olyan lelőhelyek, ahol nem is gondolnád, micsoda kincsekre bukkanhatsz. Mi leginkább a Tchibo kínálatát ajánlanánk. Nem, nem azt szeretnénk, ha most felhörpintenél egy jó lattét. Az üzleteikben nemcsak feketét vételezhetsz, nagyon sok egyebet is. Hetente vannak új csodáik. Ezekben a napokban például a jóga tematikát követi a választék. Zseniálisan olcsón shoppingolhatsz sport típusú melltartót magadnak, amely úgy általában 7-8 ezer körül szokott lenni. Itt most 3 ezer alatt megkapod. Jövő szerdától pedig reggelizéshez szerezhetsz be cuki müzlis tálakat, vagy akár szépséges tányérkákat. Amennyiben kozmetikai szerekre vágysz a hétvégén, ajánlanánk a Marionnaud Parfüméria dermesztő árait, Chaneltől Gucciig várnak a kedvezmények. Ha az orcádat kényeztetnéd, az Ahavában is javában zajlik a Winter Sale. Ám amennyiben már a Valentin-napra készülsz, a Calzedonia-Intimissimi birodalom féláron kínálja a bugyikákat és zoknikat, az Aranypókban pedig zseniális színes harisnyákat találsz 890 forintos egységáron. A szemedet legeltetheted Baráth Áron festményein, akit Segal Viktor szakácsmestersége ihletett meg (G13 galéria, Király u. 13), ja és egy grammot nem hízol majd. És ha lelkedet edzenéd, ne feledd, szombaton vár a Pozitív Gondolkodók Napja.
 
Nesze!P
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr32602022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mancaa 2012.02.10. 16:32:47

Fúú, én is néztem a Tchibo katalógust, van egy pár jó dolog benne. Sokáig azt hittem, csak kávé, de aztán láttam egy boltjukat, és nem is rossz cuccaik vannak. Itt a facebook oldaluk, nemrég indult, rendszeresen megosztják az új akciókat, a katalógust, meg mindenfélét..: www.facebook.com/tchibomagyarorszag
süti beállítások módosítása