Nesze!szer

Regenerálódj Norvég formulával!

2010. december 16.
 
 
Esős, novemberi nap volt. A múlt hónap közepén még kaptunk két hét ízelítőt az indián nyárból; áprilisi tavaszból; aztán beköszöntött az igazi ősz, ami tartott szűk két hétig; majd Holle anyó megrázta párnáját, és végérvényesen meghozta nekünk a telet. Hóval, faggyal, lehűléssel. Négy héten belül minden évszakból kaptunk egy kis ízelítőt. Hogy normális-e ez, azt nem tudom. Azt viszont igen, hogy az időjárás változása nem csak közérzetünkre hat, hanem a bőrünket is igénybe veszi. Nem is kicsit.
 
Hideg volt odakint, de a bőröm mégis égett. Piros volt, mint a tűz. Fájt, viszketett és rettentően kiszáradt. A kesztyűim a télikabátom zsebében még nyári álmot álmodtak valahol, a ruhásszekrény mélyén. A kézfejemen a bőr néhol véresre kirepedezett. Ez tarthatatlan állapot! Még jó, hogy kéznél volt egy csodakrém. Igaz, hogy én úgy nyertem, de a szó szoros értelmében kész főnyeremény! Van megoldás egy ilyen hidegből adódó meleg helyzetre is! Állítsd vissza bőröd eredeti állapotát, a Neutrogena testbalzsam segítségével! Regenerálódj Norvég formulával!
Azt már tapasztalatból tudom, hogy ez egy tökéletes megoldás a bőr szárazságának enyhítésére, mivel nagyon intenzív a Norvég formula hidratáló hatása. Úgy hat, mint a kozmetikai védőtapasz. De mi is az a Norvég formula, és hogy is hat egy kozmetikai védőtapasz?
A Norvég formula gyakorlatilag halolaj. Norvég, tengeri halászoknál figyelték meg először azt a jelenséget, hogy mostoha időjárási körülmények ellenére is puha és rugalmas maradt a bőrük a kezükön. Így felfedezték, hogy a halolaj intenzíven hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik. Szintetikus változata a mai napig is szerves összetevője a Neutrogena termékcsaládnak.
A védőtapasz hatás pedig annyit jelent, hogy a bőr megnyugszik, védekezőképessége megerősödik.
Ez a testápoló így egyszerre enyhíti a száraz bőr viszkető, bizsergő érzését, és segít helyreállítani a bőr védelmi vonalát, melynek nem meglepő feladata az, hogy védjen a kiszáradás, és más külső hatások ellen. Nyugtat is, véd is, szépít is. Kell ennél több? 
 
 
 
 
1575 Ft
 
 
Nesze!Andi
 
 
 
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr252519919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása