Nesze!szer

Mit üzen a boszorkány mára?

2010. december 12.
 
 
 

Luca nap alkalmából egy kis boszorkányos varázslatot kínálunk tarot helyett, sok szeretettel. A wicca és a boszorkány közti különbségekről ezernyi honlapon olvashattok, nem szabad keverni a két dolgot! Wiccáéknál is vannak varázslatok, de kizárólag jó dolgokra, a pozitív energia felhasználásával. A boszorkányok viszont néha képesek kicsit belecsúszni a fekete mágia világába is. Ezúttal egy roppant egyszerű wicca mágiával ismerkedhettek meg. 
Csinálj magadnak védelmező amulettet! (az igazi szertartás alatt varázsigét is mormolnak a hívek, de hidd el, hogy mondóka nélkül is működni fog!)
Keress a Duna-parton, vagy parkban egy helyes kavicsot. Ha korábban szert tettél már egy szép kőre, akkor azt is használhatod! A lényeg az, hogy annyira kicsi legyen, hogy elférjen a tenyeredben. Használd a mai "boszorkányos" energiát, éjszakára tedd ki az ablakba a kövecskédet! Előtte kérd meg a segítőidet (angyalokat, vagy akár az univerzumot), hogy töltsék fel pozitív, segítő energiával. Reggel már használhatod is a legújabb talizmánodat, amit bármikor előkaphatsz, ha segítségre, vagy védelemre lesz szükséged. Elég, ha szorongatod, és meglátod, sokkal könnyebb lesz utána! A kövedet rendszeresen fel is töltheted energiával, elég, ha teliholdas éjszakákon kiteszed az ablakba, vagy langyos vízzel néha lemosod, és közben elmondod magadban, hogy mindezt azért teszed, hogy újra "lüktessen" a segédeszközöd. 

Használd egészséggel, de ne feledd, hogy segíteni a legjobb dolog! Barátnődnek, kollégáidnak is feltölthetsz egy- egy kövecskét, hogy ők is védve érezzék magukat! December tizenharmadika a te napod!  

 

Zoltán Tamás

+3630 627 4850

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr972511956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása