Nesze!szer

Vidám vasárnap

2024. január 14.

 

 

 

boszorkany_1.jpg

 

Úgy nézel ki, mint egy boszorkány. - mondta.
- Bárcsak! - válaszolt.
- Bárcsak? Mi a boszorkányság érdeme?
- Elmondom neked: a boszorkány olyan nő, aki kapcsolatban áll a természettel; ismeri a növények erejét és érti az állatok nyelvét.
Utazik a világok között, és kommunikál a nagy szellemmel.
A boszorkány szereti önmagát és minden élőlényt, tiszteli és képes ítélkezés nélkül hallgatni, és meggyógyítani az összetört szívet.
Boszorkánynak lenni annyi, mint ismerni a benned rejlő erőt, élvezni azt, aki vagy, anélkül, hogy bárkit lekicsinyelnél. A boszorkányok komplexusok nélkül táncolnak és énekelnek, megfejtik a hold és a szél üzeneteit, és meztelenül fürdenek a folyókban és a tengerekben.
Varázsolnak az otthonaikban. Egy jó edény mellett felmelegítik a tested és a lelked. Vannak boszorkányok, akik énekelnek, és boszorkányok akik írnak. Mások kenyeret készítenek, vagy eladják alkotásaikat. Minden szakmában megtalálod őket. Van, aki újholdas éjszakákon a tábortűz körül gyűl, mások otthon találnak ki rituálékat és gyertyákat oltanak el.
És tudod, miért? Mert nem félnek. Táncolnak és énekelnek az igazságtalanul elhunyt ősök tiszteletére. Felemelik a hangjukat, hogy felébresszék azokat a nőket, akik még mindig szenvednek az évszázados elnyomás varázslatától. Az önszeretet kantációit suttogják, átadják őket egyikből a másikba, és rögzítik a sejtjeikben.
Boszorkányok, varázslók és boszorkányok barangolják a négy irányt, és ajándékaikkal gyógyítják a világot.
Remélem boszorkány vagyok!"
forrás: internet

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5418295955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása